0

دسر کرم ژله پرتقال

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

دسر کرم ژله پرتقال

 

پرتقال

 

مواد لازم

آب نصف پیمانه

ژلاتین ۵ ورق

زرده‌ی تخم‌مرغ ۳ عدد

شکر نصف پیمانه

پوست پرتقال رنده شده یک قاشق مرباخوری

سفیده‌ی تخم‌مرغ ۲ عدد

آب پرتقال یک پیمانه و نیم

خامه‌ی شیرین شده یک پیمانه

ژله‌ی پرتقال یک بسته

 

طرز تهیه

در مرحله‌ی نخست ژله‌ی پرتقال را تهیه کرده و در یخچال قرار دهید تا بسته شود. سپس به تهیه‌ی کرم ژله بپردازید. برای آماده‌سازی آن زرده‌ها، شکر و پوست رنده شده‌ی پرتقال را با یکدیگر مخلوط کرده و تا زمانی که به رنگ سفید و حالت کشدار تبدیل شود به هم زدن مواد ادامه دهید. اکنون پودر ژلاتین را به روش بن‌ماری ذوب کرده و به آن آب پرتقال‌ها را اضافه کنید. سپس کم‌کم زرده‌ها را نیز به آن اضافه کرده و با هم‌زن به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.

 

در این مرحله مواد را درون یخچال قرار داده و اجازه می‌دهیم تا حدودی بسته شوند. درون ظرف دیگری سفیده‌ها را تا زمانی که فرم بگیرند با هم‌زن مخلوط کنید. سپس خامه و سفیده‌ها را نیز با یکدیگر مخلوط کرده و زرده‌ها و آب پرتقال را نیز به مواد اضافه کنید. سعی کنید آن‌ها را با هم‌زن برقی مخلوط کنید تا ترکیبی یک‌دست تهیه کنید.

 

در این مرحله، ژله‌ی کرم را روی ژله‌ی پرتقالی که از قبل تهیه کرده بودید به صورت لایه‌ای ریخته و به مدت زمان ۶ ساعت درون یخچال قرار دهید تا به خوبی بسته شود و خود را بگیرد. برای داشتن دسری لذیذتر و زیباتر می‌توانید در بین لایه‌های کرم پرتقال و ژله، از کرم ساده نیز استفاده کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 2 آذر 1395  1:21 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها