مواد لازم
سیب زمینی - ٣ تا ٤ عدد متوسط
آرد - 4 پیمانه
آب – نصف یا سه چهارم پیمانه
نمک – دوقاشق چای خوری
روغن زیتون – 2 تا 3 قاشق غذاخوری
پودر خمیر مایه – 25 گرم
شکر – یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
* سیب زمینی ها را با دو قاشق چای خوری نمک آب پز کنید.
* شکر و پودر خمیر مایه را در کاسه کوچک مخلوط کنید.
* سیب زمینی ها را رنده کنید.
* در کاسه ای جداگانه آرد و سیب زمینی رنده شده را مخلوط کنید. بعد نمک را اضافه کنید.
* مخلوط خمیر مایه را در کمی ازآبی که سیب زمینی ها را جوشانده اید حل و به خمیر اضافه کنید.
* مواد را ورز دهید. روغن را اضافه کنید و روی میز کمی آرد بپاشید و مواد را روی آن بین ٥تا١٠ دقیقه دیگر ورز دهید.
* کاسه بزرگ را با روغن زیتون چرب کنید و خمیر را به مدت یک ساعت با کشیدن سلفون روی آن استراحت دهید.
* خمیر را با وردنه صاف کنید.
* لبه های آن را به سمت وسط تا بزنید و درآخربه شکل توپ در بیاورید.روی حوله تمیز آرد بپاشید و خمیر را ٤٠ دقیقه دیگر استراحت دهید.
* فر را روی ٢٤٠ درجه تنظیم کنید. قابلمه ای با دیواره ضخیم انتخاب کنید و بدون خمیر ٣٠ دقیقه داخل فر بگذارید.
* بعد از فر در بیاورید و خمیر را داخل آن بگذارید وبه مدت 20 دقیقه در آن را بگذارید و داخل فر قرار دهید.
* دمای فر را به ٢٣٠ درجه کاهش دهید. در قابلمه را بردارید و مدت ٢٠ دقیقه دیگر درفرقراردهید.