0

«پورتوبلو» یا همان قارچ شکم پُرِ خودمان

 
rezazare4
rezazare4
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2403
محل سکونت : یزد

«پورتوبلو» یا همان قارچ شکم پُرِ خودمان

 

پورتوبلو غذایی است سبک و خوشمزه. برای خوشمزه تر شدن این غذا می خواهیم کمی هم میگو استفاده کنیم.

وب سایت بدونیم: پورتوبلو غذایی است سبک و خوشمزه. برای خوشمزه تر شدن این غذا می خواهیم کمی هم میگو استفاده کنیم. بعد از درست کردن این غذا دلتان می خواهد بارها و بارها آن را امتحان کنید.اگر قارچ را روی باربیکیو کباب کنید سپس روی آن را با مواد پر کنید خوشمزه تر می شود. پس بیایید با هم این دستور پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر را امتحان کنیم.

مواد لازم:
 

  • قارچ پورتوبلو (اگر قارچ پورتوبلو نداشتید از قارچ های دکمه ای استفاده کنید.)
  • ۸ تا ۱۲ عدد میگو
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۲ حبه سیر
  • ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
  • آب نصف لیمو
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
  • نصف قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون طبیعی

 

دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر


طرز تهیه:
ابتدا با گوجه فرنگی ها شروع می کنیم. گوجه فرنگی ها را ریز ریز کرده سپس برگ های ریحان تازه را خرد کرده و به گوجه فرنگی ها اضافه می کنیم.
 

دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر


سیر را پوست می گیریم و ریز ریز می کنیم. نصف قاشق چای خوری از سیر خرد شده را به گوجه فرنگی و ریحان اضافه می کنیم. و بقیه سیر را برای قارچ و میگوها نگه می داریم.
 

 دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر


مقداری نمک، فلفل سیاه، آب لیمو و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به مواد اضافه می کنیم. کاملا هم می زنیم تا به خرد مواد برود و کنار می گذاریم تا قارچ و میگوها را آماده کنیم.
 

دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر


فر را روی ۴۵۰ درجه گرم کنید. ساقه قارچ ها را می بریم و داخل قارچ ها را همانند تصویر با قاشق خالی می کنیم و کنار می گذاریم تا دوباره از آن داخل مواد استفاده کنیم.
 

دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر


کمی روغن زیتون و نمک و فلفل به پشت و روی قارچ می زنیم. سپس روی سطح قارچ نصف قاشق چای خوری قارچ می ریزیم. به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه داخل فر قرار می دهیم.
 

دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر


در فاصله زمانی که قارچ ها در حال سرخ شدن هستند ساقه های قارچ را خرد کرده و میگوها را به اندازه گوجه فرنگی ها خرد می کنیم.
 

دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر


۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون را در تاوه گرم می کنیم و باقیمانده سیر را به آن اضافه می کنیم تا چند ثانیه سرخ شود. سپس قارچ و میگوهای خرد شده را داخل تاوه می ریزیم تا همراه با سیر سرخ شود.
 

دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر


سپس ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز و مقداری نمک به آن اضافه می کنیم. سپس میگوها را به مدت ۲ الی ۴ دقیقه سرخ می کنیم تا صورتی رنگ شود.
 

دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر

 

برای پر کردن داخل قارچ ها ابتدا کمی میگو و قارچ داخل قارچ ها می ریزیم سپس مخلوط گوجه فرنگی و ریحان.
 

دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر


در انتها روی آن را با یک برگ ریحان تزئین کنید.

 

دستور تهیه پورتوبلو یا همان قارچ شکم پر 

سه شنبه 2 آذر 1395  10:33 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها