مواد لازم :
گوشت بدون استخوان |
750 گرم |
به |
1 کیلوگرم |
پیاز سرخ شده |
4 قاشق سوپخوری |
روغن |
150 گرم |
شکر (در صورت تمایل) |
2 قاشق سوپخوری |
آبلیمو |
نصف فنجان کوچک |
گوجه فرنگی یا رب |
دو قاشق غذاخوری |
زعفران ساییده |
یک قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
طرز تهیه :
گوشت را قیمه ای خرد می کنیم سپس آن را کوبید و با پیاز سرخ می نماییم. آب به مقدار کافی درون قابلمه ریخته و می گذاریم گوشت بپزد.
پوست به را گرفته و به چهار قسمت تقسیم می نماییم تخم به ها را جدا نموده و به شکل سیب زمینی قیمه به را خلالی کرده درون روغن سرخ نموده داخل قابلمه گوشت می ریزیم.
در مرحله پایانی طبخ خورش به : شکر - آبلیمو و زعفران را اضافه کرده و بگذارید خورش به جا بیافتد. دقت نمایید خورش آنقدر نپزد که به ها له شود و بعد از کشیدن خورش خلال های به فرم و شکل خود را حفظ نماید.خورش را با چلو میل نمایید.
منبع : groohashpazi.blogfa.com