0

طرز تهیه مافین سیب زمینی پنیری

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه مافین سیب زمینی پنیری

وب‌سایت ایران کوک: مافین سیب زمینی پنیری می تواند صبحانه یا میان وعده ای عالی و مقوی باشد. دستور پخت این مافین فوق العاده راحت است اما نتیجه کار بسیار حرفه ای و شکیل خواهد بود.  می توانید از سیب زمینی های پخته که در یخچال مانده استفاده کنید و این مافین های خوشمزه را تهیه کنید.
 
 
مواد لازم:
 
  •     پوره سیب زمینی 3 فنجان
  •     تخم مرغ 1 عدد
  •     پنیر چدار رنده شده 1 فنجان
  •     پیازچه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
  •     نمک، فلفل و زعفران به میزان دلخواه
 
مافین سیب زمینی پنیری 
 
 
طرز تهیه:
 
1. فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد قرار دهید. قالب مافین 12 عددی را با اسپری روغن کمی چرب کنید.

2. پوره سیب زمینی، تخم مرغ، 2 قاشق از پیازچه خرد شده و 3/4 فنجان از پنیر چدار را در کاسه ای بریزید و با هم مخلوط کنید. مخلوط را به میزان دلخواه با نمک و فلفل مزه دار کنید.

3. با استفاده از اسکوپ بستنی یا قاشق به مقدار مساوی از مایه مافین بردارید و داخل هر قالب مافین قرار دهید. کمی مایه سیب زمینی را فشار دهید تا خوب داخل قالب جا بگیرد.

4. قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. زمانیکه روی مافین سیب زمینی طلایی و برشته شد یعنی مافین آماده است. قالب را خارج کنید و باقیمانده پنیر چدار را روی هر مافین بریزید. مجددا قالب را به مدت 3 دقیقه داخل فر قرار دهید. سپس قالب را خارج کنید و حدود 5 دقیقه اجازه دهید مافین های پنیری خنک شوند.

5. مافین های سیب زمینی پنیری را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو قرار دهید. روی هر مافین را با باقیمانده پیازچه تزیین کنید و بلافاصله بصورت گرم نوش جان کنید.

 
نکته:
 
پوره سیب زمینی بسته به مقدار شیری که دارد ممکن است غلظت های متفاوتی داشته باشد. اگر مایه سیب زمینی زیاد سفت شد می توانید یک تخم مرغ دیگر به مایه اضافه کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 1 آذر 1395  4:38 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها