با آموزش طرز تهیه این خمیر میتوانید درون آن را با هر موادی که دوست دارید پر کنید.
آماده سازی : 15 دقیقه
موردمصرف : پیش غذا
مواد لازم جهت تهیه خمیر سمبوسه :
آرد |
3 پیمانه |
روغن ذرت |
1/3 پیمانه |
نشاسته |
1 قاشق غذا خوری |
تخم مرغ |
1 عدد |
نمک و فلفل |
به میزان لازم |
آب ولرم |
به میزان لازم |
طرز تهیه خمیر سمبوسه :
روغن را روی آرد ریخته و با دست مخلوط می کنیم.
سپس نشاسته و نمک را همراه با تخم مرغ و روغن و آب ولرم مخلوط کرده و کمی ورز داده تا خمیر متوسط نرمی بدست بیاید یعنی نه خیلی شل و نه خیلی سفت باشد.
سپس در کیسه نایلون گذاشته و به مدت دو ، سه ساعت استراحت می دهیم تا خمیر عمل بیاید.
سطح صافی را آرد پاشی کرده با وردنه باز کرده تا نازک شود با قالب گرد شکل می دهیم . سپس مواد میانی را در یک طرف ریخته و طرف دیگر را روی آن قرار داده و محکم می بندیم.
در روغن داغ سرخ می کنیم (البته اگر قالب سمبوسه داشته باشید خیلی راحت می توانید خمیر را داخل قالب گذاشته و مواد را داخل آن ریخته و بعد قالب را روی آن ببندید)
منبع : beryooni.com