نحوه درست کردن شربت گل محمدی
اوایل فصل بهار، فصل گل های محمدی هست و راحت می توان این گل را تهیه کرد.
مواد لازم : (برای حدود 2 لیتر شربت )
گل تازه محمدی |
نیم کیلو |
شکر |
2 کیلو(حدود 7 پیمانه) |
آب |
2 لیتر (حدود 8 پیمانه) |
جوهر لیمو |
یک قاشق مرباخوری |
طرز تهیه :
ابتدا گلبرگ های گل را جدا می کنیم سپس آب را در کتری یا قابلمه می جوشانیم.
جدا کردن گلبرگ های گل محمدی
اینجاست که باید سرعت عمل داشته باشید گلبرگها را در یک قابلمه ریخته و آب جوش را به یکباره روی گلبرگها بریزید.
ریختن سریع آبجوش روی گلبرگ های گل محمدی
تا آب جوش روی گلبرگها را بپوشاند .
پوشاندن گلبرگ ها ی گل محمدی با آبجوش
و زود دم کنی را می گذاریم و به مدت 24 ساعت صبر می کنیم این کار باعث می شود که عطر و بوی گل خارج نشود.
دم گذاشتن سریع گلبرگ ها
حالا بعد از 24 ساعت گلبرگها را آبکش می کنیم و فقط می گذاریم آب آن خارج شود و هرگز با دست فشار نمی دهیم چون اینکار باعث بد رنگ شدن شربت می شود.
آبکش کردن کردن گلبرگ های گل محمدی
حالا درون آب بدست آمده شکر ریخته و روی حرارت می گذاریم تا شربت بجوشد و قوام آید در مرحله آخر جوهر لیمو را اضافه می کنیم و بعد از یکی دو جوش از روی حرارت بر می داریم اگر خواستید رنگ مربا اضافه کنید در مرحله آخر همراه جوهر لیمو اضافه کنید.
اضافه کردن شکر به آب گلبرگ ها و جوشاندن آن
این هم از قوام آمده اش
آماده شدن شربت گل محمدی
من از این مقدار مواد حدود 2 لیتر شربت بدست آورده ام.
شربت گل محمدی ( گل سرخ )
سوال نکات مهم :
** این شربت همراه با آبلیموی تازه خیلی خوش طعم می شود کافیست برای یک قاشق غذاخوری شربت یک قاشق مرباخوری آبلیمو درون آب سرد بریزید.
** گلبرگها را در هنگام آبکش هرگز فشار ندهید چون باعث تغییر رنگ و قهو ه ای شدن آن می شود.
** در مرحله ریختن آب جوش عجله کنید چون باعث از بین رفتن عطر و بوی گل می شود.
** رنگ طبیعی شربت بدون اضافه کردن رنگ ما بین رنگ قرمز و گلبهی است.
** می توانید از رنگ های خوراکی برای رنگ شربت اضافه کنید .
منبع : ashpazisevil.persianblog.ir