كيفيت نان همدان بهبود مييابد
گروه استانها / حوزه همدان
89/10/15 - 16:17
شماره:8910151152
با انجام اقدامات كوتاهمدت؛
كيفيت نان همدان بهبود مييابد
خبرگزاري فارس: مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 13 گفت: با انجام اقدامات كوتاهمدت؛ به زودي كيفيت نان همدان 40 درصد بهبود مييابد.
مصطفي شمس امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به مواهب اجراي طرح هدفمند كردن يارانهها اظهار داشت: مرحله نخست اين طرح با همكاري خوب مردم و برنامهريزيها و اقدامات مناسب مسئولان به خوبي و بدون مشكل انجام شد.
وي از برگزاري جلساتي با نانوايان به منظور ارتقاي كيفيت نان گفت و افزود: طي هفته جاري ما با همكاري همه تشكلهاي صنفي ذينفع مثل انجمن صنفي كارخانههاي آرد و مديران كارخانههاي آردسازي اقداماتي را براي بهبود كيفيت نان داشتيم كه اميدواريم طي آينده نزديك شاهد تحقق اين مهم باشيم.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 13 اضافه كرد: بايد به اين نكته توجه كافي داشت كه ارتقاي كيفيت نان به مواردي چون كيفيت آرد و مراحل پخت نان بستگي دارد كه اجرايي شدن اين امر مستلزم انجام يك سري اقدامات كوتاهمدت، ميانمدت و بلندمدت است.
وي در تشريح اقدامات كوتاهمدت انجام شده ابراز داشت: در همين راستا با نانوايان همدان جلساتي به منظور تبادل نظر در ارتباط با بهبود پخت نان و عرضه باكيفيت آن به مردم داشتيم كه آنها نيز قول دادند تا تمام سعي خود را براي بهبود كيفيت نان داشته باشند.
شمس افزود: با مديران كارخانههاي آرد نيز جلساتي داشتيم، كه قول دادند با اختلاط گندمهايي كه از شهرستانهاي مختلف استان براي آنها ميفرستيم آرد باكيفيت و با ميزان سبوسگيري كمتري را عرضه كنند.
وي گفت: پيشبيني ميشود تا هفته آينده اثرات اقدامات كوتاهمدت را در بهبود كيفيت نان استان مشاهده كنيم به طوري كه شاهد بهبود كيفيت 30 تا 40 درصدي نان باشيم.
مديرعامل شركت غله و خدمات بازرگاني منطقه 13 در پايان افزود: اقدامات بلندمدت به منظور ارتقاي كيفيت نان نيز به نحوه كاشت گندم، داشت و برداشت آن، استفاده از شيوههاي علمي و... مربوط ميشود كه اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها تحقق اين امر را در درازمدت موجب ميشود.
چهارشنبه 15 دی 1389 9:24 PM
تشکرات از این پست