ترشی گیلاس
مواد لازم :
گیلاس
|
۱ کیلو
|
شکر سفید
|
۳ قاشق غذاخوری
|
سرکه
|
۱/۵ لیتر
|
فلفل سیاه یا سفید درسته
|
۱۰ عدد
|
برگ بو و رزماری تازه
|
تعدادی
|
آب ساده
|
۱ استکان
|
طرز تهیه :
ابتدا گیلاس را شسته و دم آن را بگیرید و روی پارچه ای پهن کنید تا خشک شود ، سپس گیلاس را داخل شیشه ریخته و لابه لای آن برگ بو، رزماری و فلفل بگذارید . آب را با شکر بجوشانید تا قوام آید در این مرحله سرکه را نیز بیفزایید ، شربت به دست آمده را ۱۰ دقیقه دیگر جوشانده سپس آن را از روی حرارت بردارید تا کمی ولرم شود . مایع را روی میوه بریزید، در شیشه را طوری ببندید که هوا داخل آن نفوذ نکند . پس از ۱۰ روز ترشی قابل استفاده است .
نکته آشپزی :
از باقیمانده سرکه می توان در انواع سالاد استفاده کرد .