0

بناب از نظر تأمين آب كشاورزي مورد نياز مشكلي ندارد

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

بناب از نظر تأمين آب كشاورزي مورد نياز مشكلي ندارد

89/10/15 - 15:07
شماره:8910151053
نسخه چاپي ارسال به دوستان
با اتمام طرح انتقال آب از محل زرينه‌رود؛
بناب از نظر تأمين آب كشاورزي مورد نياز مشكلي ندارد

خبرگزاري فارس: فرماندار بناب گفت: شهرستان بناب از نظر تأمين آب كشاورزي مورد نياز هيچ مشكلي ندارد.

به گزارش خبرگزاري فارس از بناب، سعيد برقي ظهر امروز در جمع اهالي روستاي كوتمهر شهرستان بناب اظهار داشت: با اتمام طرح انتقال آب از محل زرينه‌رود، سالانه 45 ميليون مترمكعب آب به اراضي كشاورزي بناب انتقال مي‌يابد و شهرستان بناب از نظر تأمين آب كشاورزي مورد نياز هيچ مشكلي نخواهد داشت.
وي، از صرف عمده اعتبارات دولت در مناطق روستايي خبرداد و افزود: دولت امسال افزون بر 13 هزار و 500 ميليارد ريال براي رونق بخش كشاورزي در كشور هزينه مي‌كند كه 12 هزار و 800 ميليارد ريال آن توسط جهاد كشاورزي براي توسعه آبياري قطره‌اي و تحت فشار و 700 ميليارد ريال نيز توسط وزارت نيرو براي توسعه شبكه‌هاي آبياري و زهكشي در روستاها هزينه مي‌شود كه سهم آذربايجان شرقي و شهرستان بناب از محل اين اعتبارات مناسب است.
فرماندار بناب در بخش ديگري از سخنان خود، از تهاجم فرهنگي و جنگ نرم دشمنان به عنوان تهديدكننده و معضل اصلي كشور نام برد و گفت: مي‌خواهند افكار جوانان ما را تغيير دهند، از اين رو هوشياري و آگاهي بيش از پيش مردم در قبال توطئه‌هاي دشمنان ضروري است.
در اين نشست، رئيس بنياد مسكن انقلاب اسلامي بناب اظهار داشت: در 29 روستاي شهرستان، 12 هزار خانوار با 50 هزار نفر جمعيت ساكن هستند و از 23 روستاي بالاي 100 خانوار اين شهرستان در 19 روستا طرح هادي اجرا شده است كه 82 درصد جمعيت روستايي شهرستان را شامل مي‌شود و قرار است بعد از اين طرح هادي در روستاهاي كمتر از 100 خانوار شهرستان نيز اجرا شود.
قاسمي، از پرداخت تسهيلات بانكي براي مقاوم‌سازي خانه‌هاي روستايي به تعداد 3 هزار و 383 فقره در سطح شهرستان خبرداد و گفت: سالانه سهم شهرستان از پرداخت تسهيلات براي مقاوم‌سازي 500 خانه بود كه به يك‌هزار و 100 خانوار افزايش يافته است.
وي گفت: در روستاي كوتمهر تنها 10 درصد خانواده‌ها از اين تسهيلات استفاده كرده‌اند كه به طور ميانگين 45 درصد نسبت به ساير روستاها استقبال كمتري شده است.
قاسمي، سقف وام‌هاي مقاوم‌سازي در روستاها را 10 ميليون تومان با بازپرداخت 15 ساله و سود بانكي پنج درصد اعلام كرد.
در ادامه اين نشست كه با حضور فرماندار، معاون فرماندار، بخشدار مركزي و جمعي از مسئولان شهرستان و اهالي روستاي كوتمهر تشكيل يافته بود، دهياران روستا با ارائه گزارشي از مسائل و مشكلات اين روستا اعلام كردند كه هم اكنون اين روستا داراي 70 خانوار و حدود 400 نفر جمعيت است كه به دليل عدم توجه مسئولان، شاهد مهاجرت اهالي روستا در سال‌هاي اخير بوده‌ايم.
عدم اجراي طرح هادي، نبود پل در ورودي روستا، مشكلات بهداشتي از قبيل عدم جمع‌آوري به موقع زباله و فضولات حيواني از مشكلات اساسي اين روستا برشمرده شد و حل آنها و توجه جدي مسئولان مورد تاكيد قرار گرفت.

 
 
چهارشنبه 15 دی 1389  9:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها