0

اچ تی سی بولت با نام Evo در خاورمیانه به فروش می‌رسد

 
kalali135
kalali135
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1388 
تعداد پست ها : 1143
محل سکونت : خراسان رضوی

اچ تی سی بولت با نام Evo در خاورمیانه به فروش می‌رسد

بولت به تازگی توسط شرکت تایوانی اچ تی سی معرفی شده است، اما این گوشی در اروپا، خاورمیانه و آفریقا با نام Evo به فروش خواهد رسید.

 

اچ تی سی بولت با نام Evo در خاورمیانه به فروش می‌رسد

 

نام اچ‌تی‌سی بولت به عنوان گوشی جدید شرکت تایوانی، وام‌دار یوسین بولت -دونده‌ی رکورددار دوی ۱۰۰ متر- است. اما ظاهرا اچ‌تی‌سی قصد دارد این گوشی را در سایر مناطق دنیا از جمله خاورمیانه با نام ایوو یا Evo به فروش برساند. 

این گوشی مجهز به پردازنده‌ی اسنپدراگون ۸۱۰ شده و صفحه نمایش ۵.۵ اینچی آن رزولوشن کواد اچ‌دی دارد. علاوه بر این، اچ‌تی‌سی جک ۳.۵ میلی‌متری هدفون را از گوشی حذف کرده و ایوو دارای گواهینامه IP57 نیز هست تا در مقابل آب و گردوغبار مقاوم باشد.

اچ‌تی‌سی ایوو از سری اچ‌تی‌سی ۱۰ و درواقع نسخه‌ی ضعیف‌تر آن است که با قیمتی پایین‌تر نسبت به آن، یعنی در حدود ۶۰۰ دلار عرضه خواهد شد. این گوشی با هدفون دارای پورت یو‌اس‌بی نوع سی در داخل جعبه فروخته خواهد شد و سیستم عامل پیش‌فرض آن اندروید ۷ خواهد بود.

 

منبع: زومیت

پنج شنبه 27 آبان 1395  3:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها