مواد لازم
کره یا روغن زیتون - 4 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده - یک عدد متوسط
هویج نگینی خرد شده - 2 عدد متوسط
ساقه کرفس خرد شده - 2 عدد
سیر رنده شده - 4 حبه
قارچ خرد شده - 100 گرم
آرد - یک سوم فنجان
آب مرغ - 3 فنجان
شیر - 2 فنجان
مرغ پخته و خرد شده - 3 فنجان
سیب زمینی نگینی خرد شده - 450 گرم
ذرت - یک فنجان
نخود فرنگی تازه یا منجمد - یک فنجان
نمک، فلفل وادویه - نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه
* کره یا روغن زیتون را در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز، هویج و ساقه کرفس خرد شده را اضافه کنید. مواد را حدود 6 تا 7 دقیقه در روغن سرخ کنید تا پیاز نرم و شفاف شود.
* سپس سیر و قارچ خرد شده را اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر تفت دهید. هراز گاهی مواد را هم بزنید و حرارت دهید تا عطر سیر بلند شود. آرد را اضافه و خوب با مواد ترکیب کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. کم کم آب مرغ و شیر را اضافه کنید. مرتب سوپ را هم بزنید. سپس مرغ پخته شده، سیب زمینی خرد شده، نخود فرنگی، ذرت، نمک و فلفل وادویه را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شود.
* سوپ را حرارت دهید تا آهسته به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ حدود 15 تا 20 دقیقه دیگر بجوشد. پس از این مدت سیب زمینی ها را با چنگال امتحان کنید، اگر نرم و پخته شده سوپ آماده است.