طرز تهیه میگو پلو و سبزیجات یک ناهار دریایی خوشمزه
در این دستور، طرز تهیه یک ناهار دریایی و خوشمزه را به شما آموزش خواهیم داد. آن را تهیه کنید و از خواص آن بهره مند شوید.
مواد لازم برای میگو پلو و سبزیجات :
روغن زیتون |
2 قاشق غذاخوری |
پیاز قرمز خرد شده |
یک فنجان |
سیر خرد شده |
5 حبه خرد شده |
فلفل دلمه سبز رنگ دانه گرفته شده |
یک عدد |
پاپریکای دودی |
یک قاشق غذا خوری |
گوجه فرنگی خرد شده |
2 عدد |
برنج |
4 فنجان |
جعفری خرد شده |
سه چهارم فنجان |
پوست لیموی رنده شده |
برای زمان سرو |
نخود فرنگی پخته |
یک فنجان |
سس گوجه فرنگی |
2 قاشق غذا خوری |
میگوی تمیز شده |
500 گرم |
برنج قهوه ایی |
2 فنجان |
نمک و فلفل |
به مقدار لازم |
آبلیموی تازه |
3 قاشق غذا خوری |
طرز تهیه میگو پلو با سبزیجات:
یک ماهی تابه بزرگ بردارید و روغن زیتون را در ماهی تابه روی حرارت گرم کنید.
سیر و پیاز را 2 تا 3 دقیقه در ماهی تابه سرخ کنید تا اینکه نرم شود.
پاپریکا و فلفل دلمه خرد شده را به مواد اضافه کرده و 3 دقیقه تفت دهید.
دو سوم از جعفری خرد شده و سس گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
میگوی تمیز شده را با گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید و 15 تا 20 دقیقه درب ظرف را بگذارید و منتظر شوید تا میگو ها بپزند.
در مرحله آخر و دقایق پایانی پخت میگو ، پوست رنده شده لیمو ، آب لیموی تازه و کمی از جعفری باقی مانده را اضافه کنید و پس از 3 دقیقه از روی اجاق بردارید.
این غذا را با برنج قهوه ایی پخته شده میل کنید. نوش جان.
منبع : nikoo.com