آدم ها به دو دسته تقسیم می شوند، یا سیر دوست دارند، یا سیر دوست ندارند. اما در این مطلب طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری را به شما آموزش می دهیم که حتی اگر سیر هم دوست نداشته باشید، باز هم نمی توانید از این نان بگذرید.
چی لازم دارم:
ریحان (ریز شده) 1 تا 2 قاشق چای خوری
سیر (خرد شده) 2 قاشق چای خوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان (رنده شده) 2 قاشق غذاخوری
کره (نرم شده) 115 گرم (نصف لیوان)
زرده تخم مرغ 3 عدد
برگ سیر (ریز شده) 4 قاشق غذاخوری
نان فرانسوی (یا باگت) 1 عدد
چطور بپزم:
1-ابتدا داخل ظرفی مناسب 2 عدد از زرده های تخم مرغ و آبلیمو را مخلوط کرده و به خوبی بزنید و بعد کره و روغن زیتون و همه مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی یکنواخت کنید.
2-نان فرانسوی یا باگت را از طول نصف کرده و مقداری از خمیر آن را خارج کنید.
3-مواد را داخل نان ریخته و خوب پخش کنید و روی آن را صاف کرده و روی مواد پنیر بریزید.
4-روی پنیر یک عدد زرده باقی مانده را پخش کنید (در صورت تمایل از زرده بیشتری استفاده کنید).
5-حال نان را 6 تا 10 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید.
نکات:
1-در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مواد اضافه کنید.
2-میتوانید این نان را با پنیر پیتزا هم تهیه کنید.
3-در صورت تمایل مقداری پنیر چدار هم به مواد اضافه کنید.
4-میتوانید مواد داخل نان را با شیر مخلوط کرده و دوباره به همراه مواد داخل آن قرار دهید.