0

«نان سیر و ریحان پنیری» خوش عطر و طعم

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

«نان سیر و ریحان پنیری» خوش عطر و طعم

«نان سیر و ریحان پنیری» خوش عطر و طعم

 


آدم ها به دو دسته تقسیم می شوند، یا سیر دوست دارند، یا سیر دوست ندارند. اما در این مطلب طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری را به شما آموزش می دهیم که حتی اگر سیر هم دوست نداشته باشید، باز هم نمی توانید از این نان بگذرید.


چی لازم دارم:


ریحان (ریز شده) 1 تا 2 قاشق چای خوری


سیر (خرد شده) 2 قاشق چای خوری


آبلیمو 1 قاشق غذاخوری


روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری


پنیر پارمزان (رنده شده) 2 قاشق غذاخوری


کره (نرم شده) 115 گرم (نصف لیوان)


زرده تخم مرغ 3 عدد


برگ سیر (ریز شده) 4 قاشق غذاخوری


نان فرانسوی (یا باگت) 1 عدد


چطور بپزم:


1-ابتدا داخل ظرفی مناسب 2 عدد از زرده های تخم مرغ و آبلیمو را مخلوط کرده و به خوبی بزنید و بعد کره و روغن زیتون و همه مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی یکنواخت کنید.


2-نان فرانسوی یا باگت را از طول نصف کرده و مقداری از خمیر آن را خارج کنید.


3-مواد را داخل نان ریخته و خوب پخش کنید و روی آن را صاف کرده و روی مواد پنیر بریزید.


4-روی پنیر یک عدد زرده باقی مانده را پخش کنید (در صورت تمایل از زرده بیشتری استفاده کنید).


5-حال نان را 6 تا 10 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید.


نکات:


1-در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مواد اضافه کنید.


2-میتوانید این نان را با پنیر پیتزا هم تهیه کنید.


3-در صورت تمایل مقداری پنیر چدار هم به مواد اضافه کنید.

 

4-میتوانید مواد داخل نان را با شیر مخلوط کرده و دوباره به همراه مواد داخل آن قرار دهید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 25 آبان 1395  1:29 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها