0

خرمای رولتی، عصرانه ای گرم همراه چای شما

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

خرمای رولتی، عصرانه ای گرم همراه چای شما

خرمای رولتی، عصرانه ای گرم همراه چای شما


چی لازم دارم:


خرمای بدون شهد چرخ‌شده: 400 گرم


کره: 40گرم


آرد تفت داده شده: 150 گرم


روغن جامد: 80گرم


دارچین: یک قاشق سوپ‌خوری


زنجبیل: یک قاشق چای‌خوری


پودرقند: 3 قاشق سوپ‌خوری


پودرپسته و نارگیل برای تزئین


چطوری درست کنم:


1- خرمای هسته گرفته و چرخ شده را روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.


2-کره را اضافه کنید و هم بزنید تا به خورد خرما برود. دارچین و زنجبیل را نیز اضافه کرده، مدام هم بزنید تا یکدست و لطیف شود، سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد خنک شود.


3- آرد را تفت دهید طوری که بوی خامی آن گرفته شود اما رنگش تغییر نکند به یاد داشته باشید که آرد را حتما الک کنید.


4- درظرف جداگانه‌ای آرد الک‌شده را با روغن جامد مخلوط کنید به این ترتیب که ابتدا روغن جامد را آب کرده سپس آرد را بیفزایید و روی حرارت به مدت 5دقیقه قرار دهید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید. سپس از روی حرارت برداشته و در صورت تمایل پودرقند به آن اضافه کنید.


5- دو نایلون تمیز لازم است، سطح نایلون را با روغن مایع چرب کنید تا براق شود، بعد از خنک شدن خرما، آن را روی سطح نایلون قرار دهید و نایلون دوم را رویش بکشید و با وردنه آن را باز کنید. دقت داشته باشید خیلی نازک نشود. (حدود 4 میلی‌متر)


6- حلوای آماده شده را روی سطح خرما بریزید و با پشت قاشق آن را پهن کنید. دوباره لایه دوم نایلون را روی آن قرار دهید و با وردنه آن را یکدست پهن کنید.


7- به وسیله همان نایلون آن را رول کرده و حدود 4ساعت در یخچال قرار دهید. بعد از آن، به اندازه دلخواه برش بزنید و با پودرپسته و نارگیل تزئین کنید.


نکته:

می‌توانید با مخلوط این خرما و گردو و دیگر مغزهای دلخواه، به اندازه یک فندق گلوله‌های کوچک درست کنید و در پودرنارگیل بغلتانید و مانند ترافل استفاده کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

سه شنبه 25 آبان 1395  1:27 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها