0

نان سیر و ریحان پنیری؛ برای شما که سیر دوست ندارید!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

نان سیر و ریحان پنیری؛ برای شما که سیر دوست ندارید!

وب‌سایت سوران: آدم ها به دو دسته تقسیم می شوند، یا سیر دوست دارند، یا سیر دوست ندارند. اما در این مطلب طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری را به شما آموزش می دهیم که حتی اگر سیر هم دوست نداشته باشید، باز هم نمی توانید از این نان بگذرید.

مواد لازم:
 
  • ریحان (ریز شده) 1 تا 2 قاشق چای خوری
  • سیر (خرد شده) 2 قاشق چای خوری
  • آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان (رنده شده) 2 قاشق غذاخوری
  • کره (نرم شده) 115 گرم (نصف لیوان)
  • زرده تخم مرغ 3 عدد
  • برگ سیر (ریز شده) 4 قاشق غذاخوری
  • نان فرانسوی (یا باگت) 1 عدد
طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری

طرز تهیه:

1-ابتدا داخل ظرفی مناسب 2 عدد از زرده های تخم مرغ و آبلیمو را مخلوط کرده و به خوبی بزنید و بعد کره و روغن زیتون و همه مواد را به آن اضافه کرده و به خوبی یکنواخت کنید.

2-نان فرانسوی یا باگت را از طول نصف کرده و مقداری از خمیر آن را خارج کنید.

3-مواد را داخل نان ریخته و خوب پخش کنید و روی آن را صاف کرده و روی مواد پنیر بریزید.

4-روی پنیر یک عدد زرده باقی مانده را پخش کنید (در صورت تمایل از زرده بیشتری استفاده کنید).

5-حال نان را 6 تا 10 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده است قرار دهید.
 
طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری
 
طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری 
 
طرز تهیه نان سیر و ریحان پنیری 
 
 

نکات:
 
 
1-در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مواد اضافه کنید.

2-میتوانید این نان را با پنیر پیتزا هم تهیه کنید.

3-در صورت تمایل مقداری پنیر چدار هم به مواد اضافه کنید.

4-میتوانید مواد داخل نان را با شیر مخلوط کرده و دوباره به همراه مواد داخل آن قرار دهید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

دوشنبه 24 آبان 1395  5:52 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها