0

*یار مهربان* ویژه هفته کتابخوانی + جوایز و امتیاز

siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 158652

پاسخ به:*یار مهربان* ویژه هفته کتابخوانی + جوایز و امتیاز

ماهیت ایده اصلا اهمیت نداشت . دوستان با دوستان خود موافقت می کردند تا دوستی خود را ابراز کنند . دشمنان با دشمنانشان مخالفت می کردند تا دشمنیشان را نشان دهند .

صبحانه قهرمانان - کورت ونه گات

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

دوشنبه 24 آبان 1395  3:01 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

مدت ها فکر می کردم آدم هایی که اعتراف می کنن وجدان اخلاقی والایی دارن و حالا متوجه می شوم که بعضی ها همون طور که استفراغ می کنن اعتراف می کنن ، بالا می آرن تا دوباره شروع کن.

مهمانسرای دو دنیا - اریک امانوئل اشمیت

ترکی زبان قربون صدقه رفتنه داریم که: گوزلرین گیله‌سین قاداسین آلیم که یعنی درد و بلای مردمک چشات به جونم …!.

دوشنبه 24 آبان 1395  3:01 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

پایان زندگی ما لزوما همان روز مرگمان نیست : برای برخی کسان ، این روز بسی پیش تر فرا می رسد ، اما برای آن کس که به راستی زنده است ، شاید هرگز فرا نرسد .

نور جهان - کریستیان بوبن

دوشنبه 24 آبان 1395  3:02 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

1. از همه غم انگیز تر زمانی می باشد ،
    کسی که دوستش داری
    ﻫﯿﭻ ﺗﻼﺷﯽ ﺑﺮﺍی ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻨﺖ ﻧمی کند !

قهرمانان و گورها - ارنستو ساباتو

دوشنبه 24 آبان 1395  3:02 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

از جان عزیزترم : درشهریم که با تو برایم غریب نیست . اما دیشب را باز بی تو ، در غربت گذراندم .سهم من از عشق گوشه سرد و تاریکی از این دنیاست که با یاد تو گرم مانده است. کاری کن که باور کنم انتظار خود عشق است. من از مردم همین شهرم. همهء آدمای این شهرم دوست دارم . چون تقریبا هیچ کدومشونو نمیشناسم . از آدم های بزرگ مجسمه ساختیم و دورش نرده کشیدیم ، اگر کسی حرفهای مجسمه هارو باورکنه، باید بین خودشو مردم نرده بکشه!من این حرف هارو باور کردم، اصلا باور کردنی، هست؟توانا بود هر که دانا بود،واقعا ؟؟  من با همه غریبم ، با مجسمه ی آدمها،با آدمهای مجسمه .

آدم ها از دور دوست داشتنی ترند ٬ شایدم خیالاتیمو میترسم با پیدا کردن دوست مجبور بشم . از خیالبافی دست بردارم  اما اگر دو نفر به قیمت دوستی مجبور بشن تا اخر عمر بهم دیگه،دروغ بگن  بهتره که در تنهایی بشیننو به چیز هایی فکر کنن که دوست دارن . روز ها فکر کردن فایده نداره.  صدا و نور و شلوغی مزاحم خیالبافی آدمه .

باید صبر کرد تا شب بشه...

شب های روشن - فرزاد موتمن

دوشنبه 24 آبان 1395  3:03 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

چیزهای کوچک همیشه بزرگترین شگفتی ها را در خود دارند .

چرا در طبیعت دو چیز تا این اندازه باید به هم باشند ؟چرا همیشه دیدن چیزی ما را به یاد چیز دیگری ما می اندازد ؟ آیا یک قاعده و نظم عمومی بود و یا نه بی هیچ دلیل و منطقی طبیعت از سر دلخوشی و شاید هم دلخرجی چیزهایی را شبیه به هم ساخته بود ؟

از اولین خاطره ی زندگی ما پیوسته بین من و تو کتابی وجود داشته است . تو از آن طریق می توانستی ارتباط برقرار کنی ، جهان تو بود ، جهانی که در آن بزرگ شده بودی .

دل به من بسپار

سوزانا تامارو

بهمن فرزانه

انتشارات پنجره

سال نشر : 1393

دوشنبه 24 آبان 1395  3:03 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

نامه ای به خورشید

حمید حیاتی

انتشارات آموت

سال نشر : 1394

خورشید زنی است روستایی و روشن فکر کسی که زیر بار ظلم رژیم شاه نمی رود و معتقد است کار کردن برای کمپانی هایی که خودشان سود اصلی را می برند و پول کمی به مردم می دهند درست نیست باید در برابر ظلم ایستاد او و پسرانش ترسی از ایستادن و مبارزه کردن برای عقاید خود ندارند آقابزرگ نیز استاد دانشگاهی است که مالف رژیم و دوست خورشید است ...

خوب باید بگم خیلی متفاوت با داستان قبلیش بود واقعا این موضوع نخ نماست اصلا به نظرم باورکردنی نیست آدمهای سفید سیاه بعضی ها ماه خوب عالی بعضی ها بد و بدنجس و نافرم . به نظر من خیلی بچه گانه بود . تازش به نظرم یک ویراستاری هم نیاز داشت . 

دوشنبه 24 آبان 1395  3:04 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

انگار به آن طرف خیابان رسیده ای

حمید حیاتی

انتشارات آگه

سال نشر :1393

فرهاد راوی کتاب کارمند بانکی است که از مشکلات روحی شدیدی مانند ترس و اضطراب و وسواس رنج می برد او دائم درگیر افکار و هراس هایش بوده و شدیدا سعی می کند از کار بانک خارج شود . همسرش فرنگیس و دخترانش ساغر و مستانه شرایط او را درک می کنند و تلاش می کنند تا به بهبودش کمک کنند ولی ترس از خیابان ها ، دزدی از بانک و ... فرهاد را راحت نمی گذارد .

کتاب نسبتا قشنگیه . هم موضوع جدیدی را مد نظر قرار داده و هم گفت و گوهای ذهنی فرهاد را گیرا و جذاب درآورده و این فضای وهم آلود و گیج ذهنش را خوب تصویر می کنه . هر چند او زخم دستش واقعا روی مخم من بود و یک احساس چندشی را توی آدم به وجود می آورد .

قسمت های زیبایی از کتاب

این روزا زیر آب زن و نامرد زیاده . روزی ما رو هم خدا به این جا حواله داده . شکر . از ما گفتن . می گه دوست گفت و دشمن می خواست بگه ! فکرت به کارت باشه . آقای مدیر گفتند بازم مث موقعی که تو شعبه ی خ بودی کتاب می خونی ؟ گفتم حاج آقا والل. ما ندیدیم ... ولی آقای تیموری رییس شعبه ی خ برام تعریف کرده که صبح ها قبل از باز شدن در بانک کتاب می خوندی . بچه های اون شعبه دل خوشی ازت نداشتند . بابا بریز دور این کتاب متابا رو ! کتاب که نون و آب نمی شه !

آدمی را که یک بار جوش می اورد نباید سرسری گرفت . زمینه های زیادی لازم است تا این نقطه ی جوش فراهم شود .

تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

روباه شنی

محمد کشاورز

انتشارات چشمه

سال نشر : 1393

روز متفاوت : دعوت به باغ همسایه

پرنده باز : پدر زن بعد از 3 سال راضی شده به خانه دامادش بیاید .

گلدان آبی ، میخک های سفید : مرد برای دیدن همسرش از زندان آمده .

آهنگ پلنگ صورتی را سوت بزن : بازدید فرمانده ارشد از پادگان .

زمین بازی : مرد روحانی قرار است برای مجلس ختم سخنرانی کند که درگیر خاطرات بچگی اش شده .

هشت شب . میدان آرژانتین : مرد نگران شرایط دخترش است که می داند با همسرش دعوایش شده و الان تلفنش خاموش است .

راه رفتن روی آب : مردی که از روی آب رد می شد !

غار را روشن کن : زن به دنبال جنازه همسر شهیدش آمده .

روباه شنی : راننده کامیون با روباهی شنی اخت شده و اکنون او را به دامپزشکی آورده .

قبلا دو مجموعه داستان کوتاه دیگه از آقای کشاورز معرفی کرده بودم این مجموعه را هم می خواستم بعد از معرفی یک نویسنده ایرانی دیگه معرفی کنم که خوب یک کم این ور اون ور شد . جز همون لیست نخونده هام هست که جا موندن و دارم مرتبشون می کنم .

کتاب قشنگیه . موضوعات خاص لحن نوشتن شیوا قرص محکم و بدون زیاده رفتن . مهم ترین ویژگیش همین تکراری نبودن موضوعات و حرف هایی هست که می خواسته بزنه . جلد کتاب هم یک حالت خاص و زیبایی داره رنگش آرامش بخشه نمی دونم ولی طراحش کیه .

تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

من پیش از تو

جوجو مویز

مریم مفتاحی

انتشارات آموت

سال نشر : 1394

آدم فقط یک بار به دنیا می آید . واقعا وظیفه داری حتی الامکان بهترین زندگی را در پیش بگیری.

آدم وقتی گرفتار چنین روزهایی شود خاطرات تنها چیزی هستند که می تواند به آن ها فکر کند .

چرا زن ها عادت دارند این قدر از یک موضوع حرف بزنند و بزنند تا تبدیلش کنند به یک مشکل؟

چیزهایی هست که تا ادم خودش صاحب بچه نشود متوجه اش نمی شود- حمام لوگو و ماهی لقمه ای نمی گذراند خیلی به غم و غصه فکر کنی .

می فهمید چه قدر سخت است که سکوت کنید و هیچی نگویید در حالی که ذره ذره وجودتان می خواهد منفجر شود ؟

گاهی زخم ها جوری ترمیم پیدا می کنند که باورت نمی شود .

تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

تاول

مهدی افروزمنش

انتشارات چشمه

سال نشر : 1393

این دروغ ها راهی بود برای خلاصی اهالی از درد چیزهایی که نداشتند اما می بایست داشته باشند .

دوشنبه 24 آبان 1395  3:05 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

من ریموند کارور هستم

مصطفی عزیزی

انتشارات افق

سال نشر : 1389

من همیشه آرزو می کردم روزی یک اتفاقی بیفتد تا من از ان زندگی راحت شوم و خب آدم هر چه آرزو کند همان می شود دیگر .

دوشنبه 24 آبان 1395  3:05 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

صحیفه سجادیه♥
به نظرم از احساسی ترین کتابهایی است که خوانده ام و پنجاه و چهار مناجات از حضرت سجاد علیه السلام در آنست . گزیده ای ازآخرین مناجاتایشان با خدا در جهت زدودن غم و اندوه:
🍀 ای زداینده اندوه و برطرف کننده غم و رحمت آورنده در دو دنیا بر محمد و آلش درود فرستو اندوه مرا برطرف ساز.خداوندا از تو میخواهم همچون کسیکه نیازش سخت و نیرویش سست است و گناهانش افزایش یافته ... از تو درخواست عملی را دارم که هر که آنرا بجا آرد دوستش داری ... و جان مرا در حال استواری بگیر و نیازم را از دنیا قطع کن... از تو بهترین سرنوشت گذشته را می خواهم و از بدترین سرنوشت گذشته به تو پناه میبرم. شوق مرا در گداییم (نیاز از خدا) مانند عاشقانت در گداییشان قرار ده... پس من روز کردم درحالیکه در همه کارها اعتماد و امیدم تویی پس برایم برنامه ای مقرر فرما که پایان آن از همه فرخنده تر باشد 🍀

دوشنبه 24 آبان 1395  3:07 PM
تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

کتاب "چهار اثر از فلورانس اسکاول شین"
این کتاب با ترجمه خانم گیتی خوشدل در سال ۱۳۸۶ به چاپ شصتم رسیده است. نویسنده آمریکایی این کتاب که دیگر در قید حیات نیستن سالیان سال در مقام هنرمند (نقاش) ، مشاور، آموزگار ماوراءالطبیعه، و خطیب نامی بلند داشت و با شفا بخشیدن هزاران تن مردمان در گشودن و حل گره ها و مسائل زندگیشان یاوری سترگ بود. 
جملاتی از کتاب:
" هر طرحی که پدر آسمانی من در نیفکنده باشد از هم می پاشد و هم اکنون آرمان الهی چهره مینماید. "
" اکنون خدا نه تنها آنچه را که برای دیگران کرده بلکه بیش از آن را نیز برایم می کند "
" به یمن هدایت الهی راه درست را در پیش می گیرم. جاییکه راه نیست خدا راه می گشاید "
" شاید همیشه نتوانیم اندیشه هامان را مهار کنیم اما کلام خود را می توانیم در اختیار گیریم تکرار بر ذهن نیمه هوشیار اثر می گذارد و آنگاه بر موقعیت تسلط می یابیم. "
نکته جلب کننده من در این کتاب تفکیک کردن جملات تأکیدی اثر بخش برای حالات مختلف جسمی و روحی و لحن امیدوارکننده و ساده اون هست.

تشکرات از این پست
fsmuosavi
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1

کتاب "چهار اثر از فلورانس اسکاول شین"
این کتاب با ترجمه خانم گیتی خوشدل در سال ۱۳۸۶ به چاپ شصتم رسیده است. نویسنده آمریکایی این کتاب که دیگر در قید حیات نیستن سالیان سال در مقام هنرمند (نقاش) ، مشاور، آموزگار ماوراءالطبیعه، و خطیب نامی بلند داشت و با شفا بخشیدن هزاران تن مردمان در گشودن و حل گره ها و مسائل زندگیشان یاوری سترگ بود. 
جملاتی از کتاب:
" هر طرحی که پدر آسمانی من در نیفکنده باشد از هم می پاشد و هم اکنون آرمان الهی چهره مینماید. "
" اکنون خدا نه تنها آنچه را که برای دیگران کرده بلکه بیش از آن را نیز برایم می کند "
" به یمن هدایت الهی راه درست را در پیش می گیرم. جاییکه راه نیست خدا راه می گشاید "
" شاید همیشه نتوانیم اندیشه هامان را مهار کنیم اما کلام خود را می توانیم در اختیار گیریم تکرار بر ذهن نیمه هوشیار اثر می گذارد و آنگاه بر موقعیت تسلط می یابیم. "
نکته جلب کننده من در این کتاب تفکیک کردن جملات تأکیدی اثر بخش برای حالات مختلف جسمی و روحی و لحن امیدوارکننده و ساده اون هست.

تشکرات از این پست
farnaz_s fsmuosavi
دسترسی سریع به انجمن ها