هنگام سرو سوپ پنیر مقداری پنیر چدار روی سوپ بپاشید
مواد لازم برای سوپ پنیر :
کره یا مارگارین |
یک چهارم فنجان |
پیاز خرد شده |
۱ عدد |
آرد همه کاره |
یک چهارم فنجان |
شیر غلیظ شده |
۳۴۰ گرم |
عصاره مرغ |
۴ فنجان |
کلم بروکلی |
۳۹۰ گرم |
فلفل |
نصف قاشق چایخوری |
نمک |
یک چهارم قاشق چایخوری |
پنیر پرورده |
۲۲۵ گرم |
پنیر چدار خرد شده |
یک و نیم فنجان (مقدار کمی هم برای تزیین) |
پنیر پارمیسان خرد شده |
۱ فنجان |
طرز تهیه سوپ پنیر :
مقداری روغن در یک آرام پز اسپری کنید. حالا یک قابلمه برداشته روی حرارت بالا بگذارید و کره را داخل آن گرم کنید. پیاز را به آن اضافه کرده و گاهی هم بزنید. حالا آرد را اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید و هم زدن را فراموش نکنید. حالا به آرامی شیر را اضافه کرده و مخلوط را با هم زدن یک دست کنید. این مخلوط را به آرام پز منتقل کرده و آب مرغ، بروکلی، فلفل و نمک را هم به آن اضافه کنید.
درب آرام پز را گذاشته و آن را روی حرارت کم قرار بدهید و ۴ ساعت صبر کنید.
بعد از این مدت درب ظرف را برداشته و پنیر پرورده را داخل آن بریزید و هم بزنید تا زمانی که ذوب شود. بعد پنیر چدار و پارمیسان را اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ذوب شوند. هنگام سرو مقداری پنیر چدار روی سوپ بپاشید.
منبع : novinzi.com