0

با این دستور کباب بختیاری را در منزل تهیه کنید

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

با این دستور کباب بختیاری را در منزل تهیه کنید

با این دستور کباب بختیاری را در منزل تهیه کنید

 


اطلاعات/ کباب بختیاری یکی از کباب‌های سنتی و مشهور است، که برای تهیه آن از راسته گوسفندی یا فیله گوساله، و سینه مرغ استفاده می‌شود. کبابی که بهترین گزینه برای عاشقان جوجه کباب و کباب برگ به حساب می‌آید! با این حال اگر پخت کباب در بیرون از خانه برایتان دشوار است، می‌توانید با این دستور کباب بختیاری را در منزل تهیه کنید.


چی لازم دارم:


گوشت گوسفندی ۵۰۰گرم


مرغ ۵۰۰گرم


پیاز یک عدد بزرگ


لیموترش ۲عدد


نمک و فلفل سیاه به میزان لازم


روغن زیتون نصف استکان


زعفران به میزان دلخواه


سیخ چوبی به میزان لازم


کره ۵۰گرم


چطور بپزم:


گوشت ها را بشویید و به قطعات مستطیل شکل خرد کنید. دقت کنید که چون این کباب در تابه پخته می شود، قطعات آن را خیلی درشت نگیرید. پیاز را خرد کنید و در ظرفی بریزید. سپس نمک، فلفل سیاه، آب لیمو ترش و روغن زیتون را روی آن ریخته و گوشت ها را بعد از خرد شدن در این مخلوط بریزید و اجازه دهید نیم ساعت بماند. اگر از گوشت گوساله استفاده می کنید، به دلیل دیرپخت بودن این گوشت نصف لیوان ماست یا یک عدد کیوی خرد شده هم به ترکیب اضافه کنید تا سریع‌تر نرم شود. سیخ های چوبی را به مدت نیم ساعت در آب بگذارید و اجازه دهید آب آنها خشک شود. این کار مانع از سوختن چوب ها خواهد شد. حالا گوشت ها را یکی در میان به سیخ بکشید. یک تکه گوشت قرمز و یک تکه گوشت سفید. حالا با بیفتک کوب روی گوشت ها بکوبید تا پهن و نازک شوند.


کف ماهیتابه را چرب کنید و سیخ ها را در آن بچینید. اگر سیخ ها بزرگتر از سایز تابه هستند، انتهای آنها را بشکنید تا در تابه جا بگیرند و کاملا کف تابه را پر کنند.


بدون آن که در ظرف را بگذارید، تابه را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید گوشت ها کمی سرخ شوند. سپس سیخ ها را برگردانید و طرف دیگر گوشت ها را کباب کنید. یک لیوان آب در تابه بریزید و در ظرف را بگذارید تا کباب مغزپخت شود. بعد از آن که آب تبخیر شد، کمی کره و زعفران روی کباب‌ها بریزید و اجازه دهید دوباره در روغن سرخ شوند. به این ترتیب کباب ها مغزپخت و طعم‌دار می‌شوند و رنگ و ظاهر خوبی هم پیدا می‌کنند. این میزان مواد برای ۴ تا ۵نفر کافی خواهد بود.


نکته:

جوجه ها زودتر از گوشت ها کباب می‌شوند پس بهتر است تکه‌های گوشت نازک‌تر از مرغ باشند.عده‌ای این کباب را با ترکیب مرغ و ماهی درست می‌کنند که بسیار خوش‌طعم و لذیذ می‌شود.در هر سیخ می‌توانید از چند عدد فلفل لا به لای گوشت‌ها استفاده کنید.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 22 آبان 1395  4:32 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها