چی لازم دارم:
خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 فنجان
گوشت بوقلمون چرخ کرده 500 گرم
تخم مرغ 1 عدد بزرگ
زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 1 حبه
نمک 1/4 قاشق چایخوری
گشنیز خرد شده 1/4 فنجان
پیازچه خرد شده 3 عدد
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد 2 قاشق چایخوری
سس سویا برای سس مخصوص 3 قاشق غذاخوری
روغن کنجد 1 و 1/2 قاشق چایخوری
آب لیموی تازه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
آب 1 و 1/2 قاشق غذاخوری
پیازچه خرد برای تزیین 1 قاشق غذاخوری
چطوری درست کنم:
فر را روی دمای 260 درجه سانتیگراد قرار دهید.
گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، 1 قاشق سس سویا و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.
به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود 12- 15 دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.
در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس بدلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.