0

کوفته بوقلمون با سس مخصوص

 
khodaeem1
khodaeem1
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 89277
محل سکونت : خراسان رضوی

کوفته بوقلمون با سس مخصوص

کوفته بوقلمون با سس مخصوص

 


چی لازم دارم:


خرده نان یا پودر سوخاری 1/4 فنجان


گوشت بوقلمون چرخ کرده 500 گرم


تخم مرغ 1 عدد بزرگ


زنجبیل رنده شده 1 قاشق غذاخوری


سیر رنده شده 1 حبه


نمک 1/4 قاشق چایخوری


گشنیز خرد شده 1/4 فنجان


پیازچه خرد شده 3 عدد


سس سویا 1 قاشق غذاخوری


روغن کنجد 2 قاشق چایخوری


سس سویا برای سس مخصوص 3 قاشق غذاخوری


روغن کنجد 1 و 1/2 قاشق چایخوری


آب لیموی تازه 1 و 1/2 قاشق غذاخوری


آب 1 و 1/2 قاشق غذاخوری


پیازچه خرد برای تزیین 1 قاشق غذاخوری


چطوری درست کنم:


فر را روی دمای 260 درجه سانتیگراد قرار دهید.


گوشت بوقلمون چرخکرده، خرده نان، تخم مرغ، نمک، پیازچه، زنجبیل، گشنیز خرد شده، 1 قاشق سس سویا و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد را در کاسه بزرگی بریزید. با دست مخلوط گوشت را ورز دهید تا خوب با هم ترکیب شوند.


به اندازه گردو از مایه گوشتی بردارید و با دست کوفته قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و داخل سینی فر بچینید. سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. کوفته های بوقلمون را حدود 12- 15 دقیقه بپزید تا مغزپخت و برشته شوند.

 

در این فاصله سس مخصوص کوفته را آماده کنید. آب لیمو، آب و 2 قاشق چایخوری روغن کنجد باقیمانده را در کاسه ای بریزید. پیازچه را اضافه کنید و کنار بگذارید.کوفته های بوقلمون را از فر خارج کنید. آنها را داخل ظرف سرو بریزید. کمی از سس روی آن بریزید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید. باقیمانده سس را در کنار ظرف سرو قرار دهید تا هرکس بدلخواه کوفته را داخل سس بزند و میل کند.

 

گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست

شنبه 22 آبان 1395  4:26 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها