0

طرز تهیه سرکه سیب

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه سرکه سیب

وب‌سایت آشپزباشی: سرکه ی سیب خواص غذایی فراوانی دارد. برای کلسترول و فشار خون بالا، هضم بهتر غذا، چربی سوزی و حتی استعمال خارجی آن برای سلامت پوست و مو مفید است.
 
مواد لازم:

 

  • سیب ۱ کیلوگرم
  • سرکه ۱/۲ استکان
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک  ۱ قاشق چای خوری
 
سرکه سیب 

طرز تهیه:

1. پوره ی سیب را به همراه سرکه، شکر و نمک (تا نیمه) در ظرف مورد نظر بریزید و درب آن را خوب ببندید.

2. ظرف را در محیطی گرم قرار دهید. بین ۳۰ تا ۴۰ روز زمان لازم است تا سرکه آماده شود. در این میان، به خصوص در روزهای اول، آن را تکان ندهید.

3. بعد از این مدت از سرکه کمی بچشید. سرکه باید ترش شده باشد. اگر اینطور نبود، دوباره در ظرف را ببندبد و آن را مدت زمان بیشتری کنار بگذارید.

4. وقتی سرکه آماده شد، آن را از صافی رد کنید و در ظرف مورد نظر بریزید.
 
نکاتی در مورد تهیه ی سرکه سیب:

1.  سیب ها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. تمام بخش های اضافی سیب مانند دانه ها و دم آن را جدا کنید. می توانید سیب ها را رنده کنید و یا به کمک غذاساز پوره کنید. بهتر است که از سیب های شیرین استفاده کنید.

2.  از ظرفی استفاه کنید که درب آن کاملا بسته شود و هوا نکشد. حجم سرکه سیب بعد از تخمیر افزایش پیدا می کند، پس ظرف را تا نیمه پر کنید.

3. لازم است تا سرکه برای تخمیر به مدت ۳۰ تا ۴۰ روز در مکانی گرم قرار گیرد. 

 

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 22 آبان 1395  2:30 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها