0

«لازانیای مرغ و پنیر» برای شام امشب!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

«لازانیای مرغ و پنیر» برای شام امشب!

وب‌سایت روزیاتو: لازانیایی که در این مطلب برایتان آموزش داده ایم بسیار لذیذ بوده و بدون شک پس از یک بار درست کردن، آن را در دستور آشپزی های ماهانه خود قرار خواهید داد.
 
مواد لازم:
 
  •     ۳ عدد سینه مرغ
  •     ۲ پیمانه پودر سوخاری
  •     ۵ عدد تخم مرغ
  •     ۱ پیمانه آرد
  •     ۶۸۰ گرم سس مارینارا (یا سس گوجه فرنگی)
  •     ۴۲۵ گرم پنیر ریکوتا
  •     ۸ عدد نودل لازانیا
  •     ۲ پیمانه پنیر موزارلا
  •     ۲ پیمانه پنیر پارمسان
  •     روغن گیاهی
  •     ریحان
 
لازانیای مرغ و پنیر

طرز تهیه:
 
1-فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2-سینه های مرغ را از وسط دو نیم کنید. روی دو طرف هر ۶ لایه، نمک و فلفل سیاه بپاشید.
 
3-آرد، تخم مرغ همزده و پودر سوخاری را در بشقاب های گود و جداگانه بریزید. سینه های مرغ را ابتدا درون آرد سفید، سپس تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
 
4-روغن را درون تابه بزرگی داغ کنید. سینه های مرغ سوخاری را درون آن بچینید و هر طرف آن را به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید.
 
5-در یک کاسه، یک عدد تخم مرغ را درون پنیر ریکوتا شکسته و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. آن را کنار بگذارید.
 
6-در یک ظرف مستطیلی، یک سوم از سس مارینارا را ریخته و روی آن یک لایه نودل لازانیا بچینید.
 
7-نیمی از مخلوط پنیر ریکوتا را روی نودل ها قرار داده و سطح آن را صاف کنید. سپس مرغ های سوخاری شده را به صورت درسته روی پنیر بچینید.
 
8-روی مرغ، نصف پیمانه موزارلا و نصف پیمانه پارمسان بریزید.
 
9- همین مراحل و لایه ها را دوباره تکرار کنید.
 
10- روی آنها را با یک لایه فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کاملا پخته شوند. سپس فویل را برداشته و ۱۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید تا سطح آن برشته و طلایی شود.
 
11- روی لازانیا را با ریحان خرد شده تزئین و سرو نمائید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

شنبه 22 آبان 1395  2:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها