آنچلوتي: مديران فوتبال انگليس از ايتالياييها صبورتر هستند
آنچلوتي: مديران فوتبال انگليس از ايتالياييها صبورتر هستند
سرمربي تيم فوتبال چلسي معتقد است بردباري سران باشگاههاي انگليسي نسبت به ايتاليا در تعامل با مربي بيشتر است.
|
![](http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00016244.jpg) |
|
کارلو آنچلوتي گفت: به نظرم صبر مديران در انگليس نسبت به کشورم بيشتر است. من اگر به جاي چلسي، مربي يک تيم از کالچو بودم و نتايج اخير را کسب ميکردم، قدر مسلم تا الان برکنار شده بودم.
اين مربي ايتاليايي تابستان سال 2009 با وجود باقيماندن يک سال ديگر از قراردادش با آ.ثميلان، آن را فسخ کرد و به جزيره آمد تا مسئول فني آبيهاي استامفوردبريجي باشد. در اولين فصل حضور نيز موفق شد دو عنوان ليگ برتر و جام حذفي را کسب کند اما در فصل جاري پس از يک شروع طوفاني و خيرهکننده، تيمش در هفتههاي اخير دچار بحران شد و افت کرد.
مربي صاحبنظر تيم لندني افزود: بايد گفت از اين لحاظ مربي خوششانسي هستم. چون خيلي از مربيان با نتايجي مشابه من در کشورم، عزل شدند.
او ادامه داد: ترديدي وجود ندارد نتايج اخير تيم ناراحتکننده بوده است. ولي بايد بازهم صبر کرد. شما وقتي به رستوران ميرويد، همان اول پول غذايتان را نميپردازيد. بلکه يکي، دوساعت ميمانيد. غذا را ميل ميکنيد و سرانجام، موقع ترک محل، صورتحساب را هزينه ميکنيد. اکنون نيز همين مصداق در مورد چلسي وجود دارد. ما بايد در پايان فصل بهاي عملکردمان را که قهرماني است، بپردازيم. يعني آنزمان چهره قهرمان شناسايي خواهد شد. تازه آن زمان باشگاه نيز ميتواند قضاوت بسيار دقيقي و منصفانهاي نسبت به کارم داشته باشد.
وي تاکيد کرد: کسب قهرماني، براي ما حکم بهترين غذا را خواهد داشت. چيزي که قبل چندين مرتبه مزهاش را چشيدهام و ميدانم چه طعم خوبي دارد. راه تهيهاش را هم ميدانم ولي تا زماني که آماده سرو شود، بايد حوصله به خرج داد.
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
چهارشنبه 15 دی 1389 12:41 PM
تشکرات از این پست