0

ترابيان: به دليل تعطيلات ژانويه روند مذاكره با مربيان خارجي كند شد

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرپرست کميته روابط بين‌الملل گفت: به دليل تعطيلي ژانويه در اروپا روند مذاکراتمان با مربيان خارجي کند شده است.

عباس ترابيان در مورد روند مذاکرات با مربيان خارجي براي حضور در تيم هاي ملي، اميد و جوانان اظهار داشت: به دليل تعطيلات ژانويه روند رايزني هاي ما کند شده است. ما نمي خواهيم بدون مطالعه و فقط صرف نام مربيان دست به کار شويم به همين دليل با صبر و حوصله دست به انتخاب مي زنيم.
وي درباره اينکه گفته مي شود سرمربي تيم اميد مشخص شده و به زودي معرفي مي شود، گفت: فدراسيون مذاکره با مربيان را به عهده کميته روابط بين الملل گذاشته و من تاکنون با فرد خاصي به توافق نرسيده ام. هنوز فرد خاصي مطرح نيست. من زماني مي توانم بگويم با مربي مورد نظر به توافق رسيده ايم که هم رزومه‌اش مورد تاييد قرار گرفته باشد و هم با خود او به توافق اوليه رسيده باشيم.
سرپرست کميته روابط بين الملل در مورد اينکه برخي افراد نام هايي را به فدراسيون فوتبال معرفي مي کنند، گفت: هر فردي چنين پيشنهاداتي به رئيس فدراسيون کند بار ديگر کفاشيان براي بررسي اين مربي معرفي شده از من مي خواهد که تحقيق کنم. من به کسي اجازه نداده ام که در اين باره دخالتي داشته باشد.
ترابيان در مورد وضعيت برنامه هاي تيم ملي در ماه فوريه يعني بهمن ماه سال جاري که بازي تدارکاتي با روسيه را در پيش داريم گفت: بعد از جام ملت هاي آسيا با روسيه بازي تدارکاتي داريم و امروز با کفاشيان براي هماهنگي هاي برگزاري اين بازي جلسه اي دارم.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

چهارشنبه 15 دی 1389  12:41 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها