ردنپ: بکام مي تواند الگوي مناسبي براي بازيکنان جوان باشد
ردنپ: بکام مي تواند الگوي مناسبي براي بازيکنان جوان باشد
هري ردنپ، سرمربي تاتنهام، از باشگاه لس آنجلس گلکسي خواست که مانع انتقال قرضي ديويد بکام به تاتنهام نشوند.
|
![](http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00016867.jpg) |
|
بکام قصد دارد برای حفظ آمادگی اش به طور قرضی به یک تیم اروپایی بپیونددتا به این ترتیب بتواند نظر مساعد فابیو کاپلو را برای دعوت شدن به تیم ملی جلب کند. ردنپ در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" من در این چند روز چیزی نشنیدم. من سه ماه است که در این مورد کار می کنم. من علاقه زیادی به بکام دارم و یکی از طرفداران او هستم. حضور او در وایت هارت لین فوق العاده خواهد بود. او بازیکنی حرفه ای و در کلاس جهانی است. او می تواند یک الگوی بسیار خوب برای بازیکنان جوان باشد.اگر قرار باشد ما او را تنها برای هشت-نه بازی در اختیار داشته باشیم،این بسیار دشوار است. باید به این موضوع به دقت توجه شود. نمی توانم بعضی از بازیکنانم را ناگهان کنار بگذارم و بعد از چند بازی که بکام برگشت، بار دیگر از آنها استفاده کنم. چنین مدت کوتاهی شرایط را دشوار می کند.ما باید تا زمانی که آنها پاسخ نهایی شان را ندادند، صبر کنیم و بعد شرایط را بسنجیم." باشگاه های بلکبرن و نیوکاسل نیز برای خرید کاپیتان سابق تیم ملی انگلیس ابراز تمایل کرده اند اما گفته می شود تاتنهام همچنان از بیشترین شانس برخوردار است. " می دانم بلکبرن نیز به دنبال بکام است. شاید آنها پیشنهاد بهتری ارائه کنند و ما نتوانیم با آنها رقابت کنیم."
|
آنروز .. تازه فهمیدم ..
در چه بلندایی آشیانه داشتم... وقتی از چشمهایت افتادم...
چهارشنبه 15 دی 1389 12:38 PM
تشکرات از این پست