زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 20 دقیقه
زمان کلی: 35 دقیقه
مواد لازم برای تهیه سالسای مکزیکی:
- یک عدد فلفل دلمه ای سبز
- یک دوم پیمانه پیاز خرد شده
- دو یک دوم پیمانه گوجه فرنگی خرد شده
- نمک برای طعم بخشیدن
- یک دوم قاشق چایخوری شکر
- یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل تند
- یک دوم قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده(ارگانو)
- یک قاشق چایخوری فلفل تند به همراه سرکه
- سه و یک دوم قاشق چایخوری روغن برای پخت
برای سرو بهتر است از چیپس ناچو استفاده شود.
طرز تهیه:
- یک دوم قاشق چایخوری روغن را بر روی فلفلها بریزید و با چنگال آن را سوراخ کنید. بر روی شعله آتش بگذارید تا پوست آن تغییر رنگ دهد.
- آن را از روی شعله بردارید و در آب فرو ببرید. اجازه دهید کمی سرد شود.
- بعد از اینکه خنک شد، پوست آن را دربیاورید و خرد کنید و کنار بگذارید.
- سه قاشق چایخوری روغن را در یک ظرف نچسب حرارت دهید، پیازها را به آن اضافه کنید و بر روی حرارت متوسط به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید.
- فلفلها را به آن اضافه کنید و تفت دهید. اینکار را به مدت یک الی دو دقیقه انجام دهید.
- گوجه فرنگی، نمک، شکر، پودر فلفل تند و پونه را اضافه کنید و خوب هم بزنید. روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت دهید.
- فلفل تندی که در سرکه وجود دارد را به آن اضافه کنید، خوب ترکیب کنید و با حرارت متوسط به مدت یک الی دو دقیقه بپزید.
- ترکیب آماده شده را با چیپس ناچو به صورت گرم سرو کنید.