0

طرز تهیه مرغ کنتاکیِ سریع

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه مرغ کنتاکیِ سریع

وب‌سایت آشپزباشی: اگر به دنبال روشی سریع ولی خوشمزه برای تهیه مرغ کنتاکی هستید، این دستور گزینه ی مناسبی است.
 
مواد لازم:
 
  • روغن  به میزان لازم
  • مرغ ۱ عدد بزرگ
  • آرد به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل قرمز به میزان لازم
  • فلفل سیاه  به میزان لازم
 
مرغ کنتاکی سریع 
 
 
طرز تهیه:

1. قابلمه سایز متوسطی را تا یک سوم از روغن پر کنید. آن را روی حرارت گذاشته و گرم کنید.

2. در یک پاکت کاغذی کمی آرد بریزید، به آن نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه فراوان اضافه کنید. استفاده از کیسه پلاستیکی آرد را چسبناک می کند.

3. تکه های مرغ را در آن انداخته و تکان دهید تا کاملا به آرد آغشته شوند.

4. آرد اضافی آن ها را بگیرید و در چند نوبت تا از همه طرف طلایی رنگ و مغز پخت شوند، در روغن داغ سرخ کنید.

5. تکه های مرغ کنتاکی را از روغن خارج کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. می توانید آن ها را گرم و یا به دمای محیط میل کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

چهارشنبه 19 آبان 1395  1:25 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها