مواد لازم
سیب کوچک - 2 عدد
آب لیمو - یک قاشق چای خوری
کره بادام زمینی - 3 قاشق غذاخوری
جو دوسر پرک تفت داده شده - 2 قاشق غذاخوری
چیپس شکلات - 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
سیب ها را خوب بشویید و خشک کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز آن ها را به صورت حلقه های 1تا 2 سانتی متری برش بزنید و هسته های آن را دربیاورید. روی یک برش سیب کمی کره بادام زمینی بمالید. روی آن جو پرک و چیپس شکلات بریزید.
سپس یک برش دیگر را روی آن بگذارید و کمی فشار دهید. اسنک سیب و کره بادام زمینی را به تعداد دلخواه تهیه کنید و در بشقاب بچینید و سرو کنید.
به جای چیپس شکلات می توانید از کشمش استفاده کنید. همچنین می توانید از خشکبار مانند گردو و بادام زمینی خرد شده نیز در این اسنک استفاده کنید.