برای تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی ، مرغ ها را سرخ کنید
مواد لازم برای مرغ خامه ای ایتالیایی :
سینه مرغ بدون پوست و استخوان |
۴ عدد |
روغن |
۱ قاشق غذاخوری |
نمک |
نصف قاشق چایخوری |
فلفل |
یک چهارم قاشق چایخوری |
سس ایتالیایی |
۲ قاشق غذاخوری |
سس پاستای آلفردو |
۱ فنجان |
طرز تهیه مرغ خامه ای ایتالیایی :
مرغ ها را روی یک تخته قرار داده و به آرامی آنها را با یک گوشتکوب یا وردنه بکوبید تا به ضخامت ۱٫۵ سانتیمتری برسد.
یک ماهیتابه گود برداشته و روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ را داخل قابلمه ریخته و نمک و فلفل را روی آنها بپاشید. مرغ را برای دو دقیقه (برای هر طرف آن) سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
حالا در یک کاسه کوچک سس ایتالیایی و سس آلفردو را مخلوط کرده تا زمانی که یکدست شود.
سس را روی مرغ در ماهیتابه ریخته و اجازه دهید جوش بیاید. حرارت را کاهش داده و درب ظرف را بگذارید. ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا به آرامی بجوشد تا زمانی که مرغ به خوبی بپزد.
طرز تهیه سس آلفردو
منبع : novinzi.com