وبسایت آوای سلامتی: سس پستو عموما به عنوان سس پاستا استفاده می شود, ولی برای سرو با سیب زمینی بسیار مناسب است و طعم دلپذیری به آن می دهد.
مواد لازم:
- سیب زمینی تازه و کوچک : 900 گرم
- ریحان بازل تازه : 75 گرم
- دانه کاج : 2 قاشق غذاخوری
- سیر , له شده : 3 حبه
- روغن زیتون : 100 میلی لیتر
- پنیر پارمزان و پنیر پکورینو , تازه رنده شده : 75 گرم
- نمک : به میزان لازم
- فلفل : به میزان لازم
- برگ ریحان بازل جهت تزیین : مقداری
طرز تهی:
1. سیب زمینی ها را در یک قابلمه آب جوش به مدت 15 دقیقه بپزید تا نرم و ترد شوند . آن ها را آبکش نمایید و داخل ظرف پذیرایی بریزید و تا زمان مصرف , آن را گرم نگه دارید .
2. در همین فاصله , ریحان , دانه کاج , سیر و کمی نمک و فلفل را داخل غذاساز بریزید و به مدت 30 ثانیه آن ها را خوب با هم ترکیب نمایید و به تدریج روغن را به آن ها بیافزایید تا مایه نرم و صافی به دست آید .
3. مایه را داخل کاسه ای بریزید و هر دو نوع پنیر رنده شده را به آن اضافه نمایید .
4. سس پستو آماده شده را روی سیب زمینی ها بریزید تا به خوبی آغشته شوند . غذا را با برگ ریحان بازل تازه تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .