0

عباس‌زاده: از آقای فکری عذر می‌خواهم

mohammadtorres
mohammadtorres
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 21972

سرمربی نساجی بعد از دیدار در مرحله یک شانزدهم حذفی مقابل نفت‌تهران، محمد عباس‌زاده، مهاجم تیمش را از حضور بر سر تمرین منع کرد.

به گزارش "ورزش سه"، محمد عباس‌زاده با احترام به نظر فکری درباره این موضوع گفت: «بعد از شکست‌مان مقابل نفت اوضاع روحی خوبی نداشتم و به دلیل ناراحتی‌ای که از نتیجه بازی داشتم به تعویضم در پایان بازی اعتراض کردم و در رختکن آقای فکری به من گفتند سر تمرین نروم تا وضعیتم مشخص شود و به صحبت ایشان احترام گذاشتم و 2 روز سر تمرین حاضر نشدم.»

وی در ادامه افزود: «روز گذشته برای روشن شدن موضوع در باشگاه حاضر شدم و طبق صحبت‌هایی که با مدیرعامل انجام دادم قرار شد در تمرین حضور پیدا کنم. اما آقای فکری که به دلیل شرکت در مراسم تشییع منصورخان پورحیدری در تهران حضور داشتند، بر سر تمرین نبودند که با سرپرست تماس گرفته‌ و اعلام کردند که عباس‌زاده در حال حاضر اجازه تمرین ندارد. با لباس شخصی در کنار تیم بودم و برای نظر سرمربی احترام قائل شدم.»

او در پاسخ به این جمله که" در حال حاضر نمی‌توانید بر سر تمرین‌های نساجی حاضر شوید در صورتی که فردا مقابل بادران بازی دارید و عدم حضور شما قطعا تاثیرگذار خواهد بود" گفت: «حالا باید منتظر ماند و دید تصمیم آقای فکری درباره من چیست، اگرچه بارها گفتم و باز هم می‌گویم که تنها برای هواداران و  تیم نساجی است که در اینجا کار می‌کنم. این اتفاق برای هر بازیکنی رخ می‌دهد اما اینکه آن رفتار را بعد از بازی مقابل نفت انجام دادم، فقط و فقط به دلیل عقب بودن تیمم و اینکه نتوانستم در این دیدار گلزنی کنم و برای تیمم تاثیرگذار باشم، بود.»

وقتی از کاپیتان نساجی می‌پرسیم که" آیا این تصمیم‌ها تنها به دلیل پیشنهادات لیگ‌برتری‌ات نیست" پاسخ می‌دهد: «اگر قرار به رفتنم از نساجی بود ابتدای فصل می‌توانستم بروم چون همان زمان هم پیشنهادات خوبی از تیم‌های لیگ‌برتری داشتم اما این صحبت‌ها درست نیست چراکه از زمانی که پیراهن نساجی را بر تن کردم، فقط و فقط به فکر موفقیت این تیم بودم و هستم و تا زمانی که در اینجا حضور دارم مطمئن باشید از هیچ کاری برایش دریغ نخواهم کرد.»

او در پایان افزود: «شاید باور نکنید اما هر زمان که گلزنی نمی‌کنم و نساجی نتیجه نمی‌گیرد آن شب تا صبح خوابم نمی‌برد. آن لحظه عصبانی شدم و یک چیزی گفتم که شاید درست نبود در آن زمان بیان می‌کردم. همین جا هم از آقای فکری که بزرگ تیم هستند و هم از هواداران نساجی عذرخواهی می‌کنم. بعضی‌ها فکر می‌کنند خودم بر سر تمرین حاضر نشدم بلکه اینطور نیست. نساجی خیلی خیلی بزرگتر از من عباس‌زاده است، ما بازیکن‌ها یک روزی می‌آییم و یک روزی می‌رویم اما این باشگاه نساجی است که باقی می‌ماند.»

دوشنبه 17 آبان 1395  1:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها