0

طرز تهیه ترشی لبو؛ به این خوشرنگی!

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

طرز تهیه ترشی لبو؛ به این خوشرنگی!

وب‌سایت ایران کوک: پس از درست کردن ترشی آب اضافی لبو را دور نریزید و در ظرف مناسب نگهداری کنید. می توانید از آب لبو بعنوان رنگ در غذاها و دسرهای مختلف استفاده کنید.
 
 
مواد لازم:
 
  •     لبو (چغندر) 1 کیلو
  •     نمک به میزان لازم
  •     سرکه سفید به میزان لازم
  •     آب 2 لیوان
 
طرز تهیه ترشی لبو

طرز تهیه:
 
1. لبوها را بشویید و  داخل قابلمه قرار دهید. روی لبوها تا حدی آب بریزید که لبوها را بپوشاند. سپس روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 الی 45 دقیقه بپزید. تا حدی که چنگال براحتی داخل لبو فرو رود. بسته به نوع لبو و برش های لبو زمان پخت می تواند متغیر باشد.

2. لبوها را آبکشی کنید و آب آنها را نگهدارید. اجازه دهید لبوها کمی خنک شوند. سپس پوست آنها را جدا کنید و به قطعات یا اشکال دلخواه برش بزنید. لبوهای خرد شده را داخل شیشه مورد نظر بریزید.

3. 2 لیوان از آب لبو، سرکه و مقداری نمک را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. زمانی که مایع به جوش آمد آن را داخل شیشه و روی لبوها بریزید. درب شیشه را محکم ببندید و در جای خنک نگهداری کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

یک شنبه 16 آبان 1395  1:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها