وبسایت آشپزباشی: ترخون همیشه مزه متفاوتی به مرغ می دهد. یک مزه خاص و جدید. برای مهمانی هایتان می توانید با این دستور پخت جدید از مهمانهایتان پذیرایی کنید.
مواد لازم:
- مرغ کامل: یک عدد (پوست مرغ جدا نشود)
- کره: 2 قاشق غذاخوری آب شده
- سس خردل: 2 ق غ
- نمک، فلفل سیاه و ادویه: بمیزان لازم
- ترخون تازه: چند برگ یا 1 قاشق چای خوری ترخون خشک
- آب مرغ: 2 فنجان
- خامه: نصف فنجان
طرز تهیه:
1. فر را از قبل با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم.
2. ابتدا مرغ را تکه تکه نموده (ران و بازو را جدا کرده) استخوان سینه را از گوشت جدا و سینه را به دو قسمت تقسیم می کنیم.
3. در ماهی تابه استیل گوشت را چیده بطوری که پوست مرغ رو به بالا باشد.
4. سس خردل و کره را با هم مخلوط کرده با برس روی پوست مرغ می مالیم. سپس روی آن نمک،فلفل و ادویه پاشیده ودر آخر ترخون را روی تکه ها می ریزیم.
5. تکه های مرغ را در فر بمدت 1 ساعت قرار داده تا مرغ کاملا پخته و قهوه ای گردد. سپس ماهی تابه را از فر خارج نموده و تکه های مرغ را به یک سینی منتقل کرده وآنها را گرم نگه می داریم.
6. ماهی تابه را روی دمای متوسط رو به بالای اجاق قرار داده آب مرغ را افزوده می گذاریم بجوش آید تا زمانی که به نصف برسد حال بتدریج خامه را اضافه کرده وحرارت را کمی بالا می بریم. این کار را ادامه داده تا زمانی که سس قوام لازم را پیدا کند.
7. می توان سس را روی تکه های مرغ ریخت وسرو نمود وهمچنین می توان بصورت جدا گانه سرو کرد.