با نحوه پخت میگو و مارچوبه سوخاری آشنا شوید
مواد لازم برای میگو و مارچوبه سوخاری :
روغن زیتون |
۱ قاشق غذاخوری |
کره |
۱ قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده |
۱ عدد |
سیر له شده |
۴ حبه |
سیب زمینی کوچک (به تکه های کوچک خرد شود) |
۲۲۵ گرم |
نمک |
مقدار کمی |
فلفل سیاه |
مقدار کمی |
آب |
نصف فنجان |
* مارچوبه |
۳۴۰ گرم |
میگو |
۴۵۰ گرم (۱۶ تا ۲۰ عدد) |
خلال پوست لیموترش |
۱ قاشق چایخوری |
آبلیمو |
۱ قاشق غذاخوری |
پیازچه خرد شده |
۲ قاشق غذاخوری |
* مارچوبه (قسمت انتهایی آن را بریده و دور بریزید و باقی آن را خرد کنید)
طرز تهیه میگو و مارچوبه سوخاری :
یک ماهیتابه گود برداشته و روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کرده و برای دو تا سه دقیقه طبخ کنید. حالا سیر را نیز داخل ماهیتابه ریخته و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
روغن زیتون و کره را روی حرارت بالا گرم کنید و پیاز و سپس سیر را در آن طبخ بدهید
سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید. درب ظرف را گذاشته و ۵ دقیقه صبر کنید تا سیب زمینی ها بپزند.
سیب زمینی را به همراه نصف فنجان آب اضافه کرده و نمک و فلفل را روی آن بپاشید و بگذارید بپزند
تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر کنید.
تکه های مارچوبه را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده و درب ظرف را گذاشته و یک دقیقه صبر کنید
حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و درب آن را بگذارید تا زمانی که میگو بپزد (حدود سه تا چهار دقیقه). برای طعم دار شدن نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.
حالا میگو، آبلیمو، خلال پوست لیمو و پیازچه را داخل ماهیتابه ریخته و هم بزنید و بگذارید بپزند
بهتر است برای طعم دار شدن نمک و فلفل بیشتری به میگو و مارچوبه اضافه کنید
منبع : novinzi.com