با نحوه پخت کوکوی کنگر آشنا شوید
مواد لازم برای کوکوی کنگر :
کنگر پاک شده |
300 گرم |
گوشت چرخ کرده |
120 گرم |
سیب زمینی |
یک عدد |
پیاز |
2 تا 3 عدد |
هویج |
3 عدد |
زرشک |
3 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ |
5 عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران آب کرده |
به میزان لازم |
ادویه پلویی |
یک قاشق غذاخوری پر |
طرز تهیه کوکو کنگر:
کنگر تیغ گرفته و پاک شده را خرد کنید و آن را سرخ کرده و با 2 لیوان آب بپزید. هویج را خرد کرده به کنگر اضافه کنید تا پخته شود. سیب زمینی را خرد و سرخ کنید و کنار بگذارید. پیازها را سرخ کنید و گوشت را به آن افزوده و تفت دهید. همه مواد را در این مرحله با هم مخلوط کنید و نمک و فلفل و ادویه پلویی دارچین دار را به مواد کوکو بزنید.
تخممرغها را بشکنید و به آنها بیفزایید و به هم بزنید و برای عطر و طعم بیشتر کوکو، زعفران آب کرده را هم به آن اضافه کنید و مایه را در روغن داغ بریزید تا کمکم خودش را بگیرد و سرخ شود.
در انتها یک عدد گوجه را ریز خرد کرده و با یک قاشق رب گوجه و یک عدد تخم مرغ و زرشک مخلوط کنید و روی کوکوی بسته شده بریزید و درآن را ببندید تا مغز پخت شده و روی آن طلایی شود. بعد برش زده و در دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور، زیتون و پیازچه تازه تزئین و میل کنید.
منبع : jamejamonline.ir