0

خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله

وب‌سایت ایران کوک: خورش آلو را اغلب با مرغ درست می کنند، در اصل خورش مرغ و آلو معروف است، اما در این مطلب طرز تهیه خورش آلو با گوشت گوسفندی یا گوساله را به شما آموزش می دهیم.
 
 
مواد لازم:
 
  •     روغن 2 قاشق غذاخوری
  •     گوشت خورشتی گوسفند یا گوساله 450 گرم
  •     پیاز ریز خرد شده 1 عدد
  •     سیر 4 حبه
  •     فلفل قرمز تازه 1 عدد
  •     چوب دارچین 1 عدد
  •     آویشن تازه 1 قاشق چایخوری
  •     برگ بو 1 عدد
  •     پودر پاپریکا 1 قاشق چایخوری
  •     زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
  •     نمک و فلفل به میزان دلخواه
  •     رب گوجه 1/2 فنجان
  •     سرکه سیب 1 قاشق غذاخوری
  •     آلوبخارا تازه 1 فنجان
  •     گشنیز یا جعفری تازه مقداری برای تزیین (اختیاری)
 
طرز تهیه خورش آلو با گوشت

طرز تهیه:
 
1. قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و روغن را داخل آن بریزید. گوشت خورشتی را به روغن اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ گوشتها عوض شود. حرارت را به متوسط تغییر دهید. سپس پیاز خرد شده، سیر  و فلفل قرمز را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر گوشتها را تفت دهید.

2. نمک، فلفل، برگ بو ، چوب دارچین، زیره ، پاپریکا و آویشن را به خورش اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس رب گوجه، سرکه سیب، آلوها و 2 فنجان آب را به گوشت اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید خورش آلو به مدت 30 الی 40 دقیقه بپزد.

3.  چوب دارچین و برگ بو را از خورش دربیاورید. در قابلمه را بگذارید و 30 دیگر خورش را روی حرارت قرار دهید تا گوشت کاملا پخته و نرم شود.

4. زمانیکه آب خورش غلیظ شد و خورش جا افتاد، خورش آلو با گوشت را در ظرف مناسب بریزید و بدلخواه با کمی گشنیز یا جعفری آن را تزیین کنید. این غذای خوش طعم و خوش عطر را با نان یا همراه با برنج نوش جان کنید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

پنج شنبه 13 آبان 1395  11:48 AM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها