نگاه دین به دانش آموز
دانش آموزان، آینده سازان این کشور هستند و همواره باعث افتخار مردم خود بوده اند. امروزه نیز آن چه برای دانش آموز مسلمان ایرانی، با اهمیت تلقی می شود، آمیختن دانش با دین و تعهد است. سیزده آبان نشانه ی آن است که دانش آموزان، این قشر آگاه و متعهد در راه رسیدن به اهداف والا و عظیم انقلاب اسلامی و دینی از هیچ کوششی فروگذار نمی کند.
بسیاری از مسایلی که در زمینه شیوه یادگیری و اهمیت دانش آموزی وجود دارد ، در دین اسلام به آن اشاره شده است . اهمیت مدرسه به عنوان یک نظام اجتماعی و نقش آن در تربیت دینی دانش آموزان و ترغیب دانش آموزان به مسایل دینی بسیار مهم است. و باید راهکارهایی برای دستیابی به این تربیت دینی ارائه شود. در این مقاله ما مستنداتی هرچند محدود از روایات امامان (ع) مبتنی بر مطالب فوق ارائه می دهیم.
1 - دین مقدس اسلام و روایات امامان برای کسانی که دوران زندگی خود را با کسب علم و دانش سپری می کنند، والاترین ارزش ها را قائل است: رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: آگاه باش همانا خداوند دانش آموزان را دوست دارد. رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرمود: ازبرترین صدقات این است که شخص علمی را فراگیرد و سپس به برادر دینی خود یاد دهد.
2- در زمان کنونی به خوبی همگی می دانیم که به صرف مدرک گرفتن نباید وارد دانشگاه شد بلکه مهم این است که جوانان چه مهارتی را بیاموزند. حضرت علی علیه السلام فرمود: ای مردم بدانید، همانا کمال دین دانش آموختن و عمل به آن می باشد. حضرت علی علیه السلام فرمود: بهترین چیزهایی که شایسته است نوجوانان یاد بگیرند مسائلی است که وقتی بزرگ شدند به آنها نیازمند می شوند.
اصفهان نگین فیروزه ای جهان