سس سالاد - (Salad Dressing) امولسیون پایدار غلیظی است که از روغن نباتی، تخم مرغ با زرده تخم مرغ و یک ماده اسیدی تهیه میشود و به عنوان چاشنی انواع سالاد، مرغ سرد و انواع ساندویچ های سرد استفاده می گردد.
سس سالاد بهروز، تولید کننده انواع سس سالاد
حدود 40 الی 50 درصد روغن دارد و چند ماده دیگر مانند برگ های سبز و معطر به همراه سس مایونز، روغن زیتون، ماست و خامه ترش، سرکه، آب لیمو، نمک، شکر، ادویه، شیر، خردل، نشاسته، صمغ و افزودنیهای مجاز هم به آن اضافه میکنند. این سس علاوه بر اینکه طعم سبزیجات معطر را به خود گرفته و این رایحه به خورد سس رفته است، می تواند طعم سالاد شما را بهتر و خوشمزه تر کند.
برای دیدن طرز تهیه سس سالاد کلیک کنید.
نوشته شده توسط کارشناس دستور آشپزیِ سایت آشپزی ایرانین شف