0

سیب زمینی کاراملی؛ پیش غذای شیرین و آبدار

 
nazaninfatemeh
nazaninfatemeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : خرداد 1389 
تعداد پست ها : 81124
محل سکونت : تهران

سیب زمینی کاراملی؛ پیش غذای شیرین و آبدار

وب‌سایت دانشنامه آشپزی فارسی: سیب زمینی ریز کاراملی کنار یک وعده غذای اصلی سرو می شود چرا که شیرین, آبدار و بسیار خوشمزه است.
 
 
مواد لازم:
 
  • سیب زمینی تازه , با پوست و خوب شسته شده : 675 گرم
  • شکر قهوه ای : 4 قاشق غذاخوری
  • کره : 60 گرم
  • آب پرتقال : 1 قاشق غذاخوری
  • گشنیز یا جعفری تازه و خرد شده : 1 قاشق غذاخوری
  • نمک : به میزان لازم
  • فلفل : به میزان لازم
  • پوست پرتقال فر خورده جهت تزیین : مقداری
 طرز تهیه سیب زمینی کاراملی، پیش غذای شیرین و آبدار
 
طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را 10 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید .

2. شکر را در یک ماهیتابه بزرگ چدنی , روی حرارت کم آب نمایید و به آرامی هم بزنید .

3. آب پرتقال و کره را به شکر اضافه نمایید و در حین آب شدن کره , مواد را مرتب هم بزنید .

4. سیب زمینی ها را به مواد داخل ماهیتابه بیافزایید و به پخت ادامه دهید . آن ها را مرتب بچرخانید تا تمام سطحشان به کارامل آغشته شود.
 
 طرز تهیه سیب زمینی کاراملی، پیش غذای شیرین و آبدار

5. جعفری یا گشنیز تازه و خرد شده را روی سیب زمینی ها بپاشید و نمک و فلفل بزنید.

6. سیب زمینی های کاراملی را به ظرف مخصوص پذیرایی منتقل نمایید و روی آن را با پوست پرتقال تزیین نموده و بلافاصله سرو نمایید .
 
توصیه سرآشپز:

شما می توانید از آب لیمو ترش به جای آب پرتقال استفاده نمایید و در آخر به جای پوست پرتقال نیز از پوست لیمو جهت تزیین استفاده نمایید.

از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست

سه شنبه 11 آبان 1395  1:47 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها