سس سالسا، یکی از چاشنیهای مزه دهنده به غذاست. این نوع سس (معمولاً تند) رایج در منطقه آمریکای لاتین می باشد که آن را جزو سس هایی که پخته نمی شوند، دسته بندی می کنند.
سس سالسا بهروز، تولید کننده انواع سس سالسا
اصل واژه سالسا، اسپانیایی است که خود ریشه ی لاتین دارد و به معنای سس می باشد. سس های سالسای معروف عبارتند از:
سالسای سرخ (روخا): نوعی سس قرمز رنگ است که در تهیه آن از ادویه جات مرسوم مردم مکزیک و آمریکای جنوب شرقی استفاده میکنند. سس روخا را معمولاً از گوجه فرنگی، فلفل تند، پیاز و سیر تهیه میکنند.
سالسای خام (کرودا): نوعی سس خام است که در تهیه آن از گوجه فرنگی، پیاز و فلفل نپخته و دیگر مواد زبر خام استفاده میشود.
سالسای سبز (ورده): نوعی سس سبز رنگ است که از پوست گوجه فرنگی (معروف به توماتیلو) تهیه میشود. سسهایی که با پوست گوجه فرنگی تهیه میشوند را معمولاً میپزند.
سالسای وحشی (براوا): از این سس روی قاچهایی از سیب زمینی استفاده میکنند. این نوع سس معمولاً مخلوطی از سس مایونز و سس تاباسکو میباشد.
سس سالسا انواع دیگری هم دارد... که برخی از آنها را با نعناع، آناناس و یا انبه تهیه میکنند.
این سس به عنوان چاشنی همراه با انواع اسنك هاخصوصاً ترتيلا و انواع ساندویچ گرم ،برگر ها، استيك و جهت طعم دار كردن خمير پيتزا استفاده میگردد. سالسا برای افرادی که به گوجه فرنگی و فلفل حساسیت دارند مناسب نمی باشد.
برای دیدن طرز تهیه سس سالسا کلیک کنید
نوشته شده توسط کارشناس دستور آشپزیِ سایت آشپزی ایرانین شف