0

دعوت رسمی از علاقه مندان الکترونیک

nedashadravan
nedashadravan
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 1

دعوت رسمی از علاقه مندان الکترونیک

باسلام خدمت همه دوستان

اسم من ندا شادروان است و به تازگی عضو راسخون شدم

من علاقه بسیاری به الکترونیک و طراحی و ساخت مدارهای الکترونیکی دارم . راستش اگه راستش را بگم الکترونیک بهم شور زندگی میده 

برای همین بعد از عضویت به این تالار اومدم ولی دیدم هیچ پستی در این موضوع وجود نداره برای همین خواستم بدینوسیله از تمام علاقه مندان محترم و اعضای خانواده بزرگ راسخون و همچنین کلیه عزیزانی که بهر نحوه چه تحصیلی و جه بصورت تجربی در این زمینه اطلاعات ، آگاهی و یا مانند بنده نیاز به فراگرفتن و آموزش دیدن دارند ، برای شرکت در مباحث و طرح سوالات ، ایجاد پست های آموزشی و ارسال پاسخ به مباحث و راهنمایی  اعضا دعوت بعمل میآید. خواهشمندام  با شرکت خودتان در این مباحث زمینه آموزش و بهره مند شدن از اطلاعات یکدیگر را به خودمان و دوستان و هم وطنان عزیز فراهم نماییم. 

با احترام ندا شادروان

یک شنبه 9 آبان 1395  7:46 PM
تشکرات از این پست
nezarat_ravabet rasekhoon_m mehdi0014 nazaninfatemeh mty1378 ravabet_rasekhoon siryahya
rasekhoon_m
rasekhoon_m
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 2819

پاسخ به:دعوت رسمی از علاقه مندان الکترونیک

نقل قول nedashadravan

باسلام خدمت همه دوستان

اسم من ندا شادروان است و به تازگی عضو راسخون شدم

من علاقه بسیاری به الکترونیک و طراحی و ساخت مدارهای الکترونیکی دارم . راستش اگه راستش را بگم الکترونیک بهم شور زندگی میده 

برای همین بعد از عضویت به این تالار اومدم ولی دیدم هیچ پستی در این موضوع وجود نداره برای همین خواستم بدینوسیله از تمام علاقه مندان محترم و اعضای خانواده بزرگ راسخون و همچنین کلیه عزیزانی که بهر نحوه چه تحصیلی و جه بصورت تجربی در این زمینه اطلاعات ، آگاهی و یا مانند بنده نیاز به فراگرفتن و آموزش دیدن دارند ، برای شرکت در مباحث و طرح سوالات ، ایجاد پست های آموزشی و ارسال پاسخ به مباحث و راهنمایی  اعضا دعوت بعمل میآید. خواهشمندام  با شرکت خودتان در این مباحث زمینه آموزش و بهره مند شدن از اطلاعات یکدیگر را به خودمان و دوستان و هم وطنان عزیز فراهم نماییم. 

با احترام ندا شادروان

عرض سلام و ادب حضور شما و تبریک و خوش آمد به جمع خانواده راسخون

بنده قریشی مسئول روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری راسخون هستم. امیدوارم که در این پرتال و انجمن های آن خوش بگذرد و بتوانیم از حضور شما و دیگر عزیزان در این تالار و دیگر تالارها استفاده کنیم. لذا پیشنهاد می شود ضمن مطالعه قوانین و آشنایی بیشتر با ارسال پست و دریافت امتیاز در انجمن ها با مسئول انجمن ها و نام کاربری ravabet_rasekhoon در صندوق پیامشان ارتباط گرفته و پیشنهادات خود را برای فعال تر کردن این تالار و ارسال مطلب با ایشان مطرح فرمایید.

موفق و پیروز باشید

دوشنبه 10 آبان 1395  1:37 PM
تشکرات از این پست
mehdi0014 nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها