0

مبحث 125 طرح صالحین: «مقصّر کیه؟؟!!»

borkhar
borkhar
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 19319

پاسخ به:مبحث 125 طرح صالحین: «مقصّر کیه؟؟!!»

نقل قول mahdieh900

از ظاهر به باطن رسید دقیقا یعنی چی ؟!یعنی اگه ظاهرت خوب باشه به باطن خوب میرسی و بلاخره یا این دو تا رابطه مستقیم دارن یا یک طرفن ...یعنی کسی بی حجاب باطن بدی داره ...یا نظر دیگرانه ...شاید فقط رو شناخت از راه دور تاثیر داشته باشه ...و در پاسخ به کسی که حجاب فقط پوشش نیست  باید گفت منظور از طراح سوال چیه ..و فک مکنم  دقیقا همون چادر یا به قول دوستان حجاب و پوششه ...معتقدم هر کسی باید خودش در مورد ظاهرش تصمیم بگیره و دیگران اگر ازشون نظری خواسته شد بیان کنن .چون کشور اسلامی مجبور نکنین همه مث هم باشن ...همانطوری که قدیما چون نیکانشون بت میپرستیدن فرزندان نیز مجبور به تابعیت بودن ..اینجا کشوری اسلامی و جمهوری است و آزادی ..پس در مورد همه چیز از اسلام مایه نگذارید.

پس حالا که قراره هر کسی برای ظاهر خودش تصمیم بگیره !!! پس خواهشا تصمیمی درست بگیره که بقیه هم گمراه نشن !

قرار نیس همه مثل هم باشن !!هیچ اجباری هم فکر نکنم بوده باشه وگرنه وضعیت بهتر بود.........

فقط این چیزی نیس که ضررش فقط متوجه خود فرد باشه بلکه ضرر متوجه همه میشه.....

پس این حرف میشه خود پسندی !

خدایا دلم به سان قبله نماست...وقتی عقربه اش به سمت "تو"می ایستد آرام می شود

"ان الله مع الصابرین ...همانا خداوند با صابرین است"

دوشنبه 17 آبان 1395  10:43 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 salma57 mty1378 ehsan007060 nargesza
nargesza
nargesza
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10707

نقل قول borkhar
نقل قول nargesza
نقل قول borkhar
نقل قول nargesza

سلام

به نظر من به جای اینکه دنبال مقصر بگردیم بهتره دنبال راه حلی برای حل این معضل بزرگ بگردیم. یعنی بهتره وقتمونو صرف اصلاح کنیم نه اینکه همه وقتمونو صرف پیدا کردن مقصر باشیم و از زیر مسئولیت بزرگتری که بر عهدمون هست شونه خالی کنیم.

هرطور نگاه کنیم مقصری وجود داره. اونهایی که دانسته یا ندانسته، خواسته یا ناخواسته باعث بی حجابی و بد حجابی و بی عفتی و بی حیایی می شوند و کسانی که خواسته یا ناخواسته، دانسته یا ندانسته در برابر این اعمال سکوت و یا کم کاری می کنند.

بهتره بریم دنبال یه راه حل خوب.

سلام. هم به دنبال ره حل هستیم هم مقصر!!!

شما چه راه حلی دارین ؟؟؟

اول باید بدونیم چه کسایی دارن تو این امر کوتاهی میکنن یا نه ؟؟

سلام

راه حلی که به نظرم می رسه رو گفتم. باید هرکدوممون به نوبه خودمون قدمی در این راه که حل مشکل بزرگی در جامعه هست برداریم. حتی شده تنهایی. این باعث میشه که لااقل خودمون از کارمون راضی باشیم. و اینکه بقیه هم به این کار ترغیب بشن. و اینکه اگه بعضی ها ناآگاهانه این کارو انجام میدن با راهنمایی های ما متنبه بشن و الگویی برای بقیه بشن. ............

باید به حساسیت این موضوع تو جامعه اسلامیمون توجه ویژه داشته باشیم. باید تمام تلاشمونو بکنیم تا جامعمون واقعاً اسلامی باشه، ظاهر و باطنش.

.سلام.به نظرتون چطور باید الگو باشیم برا بقیه ؟؟؟صرفا پوشش ؟؟

سلام

نه دیگه گفتم قبلاً هم. حجاب فقط به پوشش نیست. پوشش یکی از مصادیق بارز حجاب هست. رفتار و گفتار هم از موارد دیگری از حجاب هست. بهتره در مراقبت از خودمون دقت لازم رو داشته باشیم تا بتونیم الگوی خوبی برای دیگران باشیم. مراقبت در پوششمون، در رفتار و گفتارمون. که هر حرکتی رو هرجایی انجام ندیم، هرچیزی رو به زبون نیاریم.

یک شنبه 23 آبان 1395  9:32 PM
تشکرات از این پست
ehsan007060 omiddeymi1368 mty1378
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 7386

نقل قول mahdieh900

از ظاهر به باطن رسید دقیقا یعنی چی ؟!یعنی اگه ظاهرت خوب باشه به باطن خوب میرسی و بلاخره یا این دو تا رابطه مستقیم دارن یا یک طرفن ...یعنی کسی بی حجاب باطن بدی داره ...یا نظر دیگرانه ...شاید فقط رو شناخت از راه دور تاثیر داشته باشه ...و در پاسخ به کسی که حجاب فقط پوشش نیست  باید گفت منظور از طراح سوال چیه ..و فک مکنم  دقیقا همون چادر یا به قول دوستان حجاب و پوششه ...معتقدم هر کسی باید خودش در مورد ظاهرش تصمیم بگیره و دیگران اگر ازشون نظری خواسته شد بیان کنن .چون کشور اسلامی مجبور نکنین همه مث هم باشن ...همانطوری که قدیما چون نیکانشون بت میپرستیدن فرزندان نیز مجبور به تابعیت بودن ..اینجا کشوری اسلامی و جمهوری است و آزادی ..پس در مورد همه چیز از اسلام مایه نگذارید.

حجـــاب

برگشت بهم گفت امل قدیمی

گفت: این همه خودت را بقچه پیچ می کنی که چی؟

پرسیدم: با منی؟

گفت: بله با تو ام و همه ی بیچاره های مثل تو که گیر کرده اید توی افکار عهد عتیق!

گفت: اذیت نمی شوی با این پارچه ی دراز دور و برت؟ خسته نمی شوی از رنگ همیشه سیاهش؟

خندیدم و گفتم: چقدر دلت پُره

گفت: نه! حرف زدن با شماها فایده نداره

پرسیدم ازدواج کردی؟

گفت: بله

پرسیدم با همسرت کجا آشنا شدی؟

گفت: فلان جا... بعد توضیح داد پیشنهاد ازدواج داد، من هم قبول کردم

گفتم: همسر تو، تو را دید، کشش ایجاد شد، و انتخابت کرد. کجا نوشته شده است که همسرت نمی تواند از تماشای زنانی غیر از تو لذت ببرد، وقتی مبنای انتخاب برای او نگاه است؟

گفت: خوب... ما به هم تعهد دادیم

گفتم: غریزه، منطق نمی شناسند، تعهد نمی شناسد. چه زندگی ها که به چشم خودم دیدم چطور با یک نگاه آلوده به باد فنا رفت

بعد گفتم: من حجاب دارم تا اگر روزی همسر تو به تکلیفش عمل نکرد، و نگاهش را کنترل نکرد، زندگی تو، به هم نریزد. همسرت نسبت به تو دلسرد نشود. محبت و توجه اش نسبت به تو که محرمش هستی کم نشود

گفتم: من به خودم سخت می گیرم و در گرمای تابستان آتش میگیرم و هلاک می شوم و در زمستان ها در باد و باران اذیت می شوم بخاطر حفظ خانه و خانواده ی تو

من هم مثل تو زن هستم. تمایل به تحسین زیبایی هایم دارم. من هم دوست دارم تابستان ها کمتر عرق بریزم، زمستان ها راحت تر توی کوچه و خیابان قدم بزنم. من روی تمام این علاقه ها خط قرمز کشیدم، تا به اندازه ی سهم خودم حافظ گرمای زندگی تو باشم

سکوت کرده بود

گفتم: بیا منصف باشیم. من باید از شکل پوشش و آرایش تو شاکی باشم یا شما از من؟ وقتی همسرم روزانه باید صدها چهره آرایش کرده و موهای پریشان و رنگ کرده ببینه...

گفت: هیچ وقت به قضیه این طور نگاه نکرده بودم

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد

سه شنبه 25 آبان 1395  2:18 PM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 nargesza ehsan007060
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

امتیازات مبحث 125 طرح صالحین: «مقصّر کیه؟؟!!»

با سلام و عرض ادب

تشکر ویژه بابت حضور کاربران و مدیران  گرامی که در مبحث این هفته شرکت کردید.

به رسم قدردانی امتیازات زیر را تقدیم می کنیم.

ردیف

نام کاربری

1

salma57

20

2

zaker7007

40

3

khaliln

15

4

asdfg_zxcvb11

10

5

aftabm

15

6

mansoor67

15

7

nargesza

65

8 ehsan007060 95
9 omiddeymi1368 35
10 farshon 10
11 mty1378 90
12 nargesi 20
13 mutakef 20
14 zahra2014 30
15 mahdieh900 15
16 takround 40

پنج شنبه 27 آبان 1395  10:25 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 mosabeghat_ravabet borkhar
ehsan007060
ehsan007060
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10952

با عرض سلام و احترام خدمت شما دوستان

از پیگیری و همراهی شما دوستان در مبحثِ 125 طرح صالحین، بسیار ممنون و سپاسگزاریم. 

جا دارد از سرکار خانم borkhar که مبحث مفیدی برای این هفته ایجاد و مدیریت کردند، تشکّری ویژه داشته باشیم. مطابق قوانین تالار صالحین، به ایشان، 250 امتیاز تعلّق خواهد گرفت.

شاد و سلامت باشید.

پنج شنبه 27 آبان 1395  10:29 AM
تشکرات از این پست
omiddeymi1368 mty1378 mosabeghat_ravabet borkhar ria1365
دسترسی سریع به انجمن ها