نقل قول mahdieh900
از ظاهر به باطن رسید دقیقا یعنی چی ؟!یعنی اگه ظاهرت خوب باشه به باطن خوب میرسی و بلاخره یا این دو تا رابطه مستقیم دارن یا یک طرفن ...یعنی کسی بی حجاب باطن بدی داره ...یا نظر دیگرانه ...شاید فقط رو شناخت از راه دور تاثیر داشته باشه ...و در پاسخ به کسی که حجاب فقط پوشش نیست باید گفت منظور از طراح سوال چیه ..و فک مکنم دقیقا همون چادر یا به قول دوستان حجاب و پوششه ...معتقدم هر کسی باید خودش در مورد ظاهرش تصمیم بگیره و دیگران اگر ازشون نظری خواسته شد بیان کنن .چون کشور اسلامی مجبور نکنین همه مث هم باشن ...همانطوری که قدیما چون نیکانشون بت میپرستیدن فرزندان نیز مجبور به تابعیت بودن ..اینجا کشوری اسلامی و جمهوری است و آزادی ..پس در مورد همه چیز از اسلام مایه نگذارید.
حجـــاب
برگشت بهم گفت امل قدیمی
گفت: این همه خودت را بقچه پیچ می کنی که چی؟
پرسیدم: با منی؟
گفت: بله با تو ام و همه ی بیچاره های مثل تو که گیر کرده اید توی افکار عهد عتیق!
گفت: اذیت نمی شوی با این پارچه ی دراز دور و برت؟ خسته نمی شوی از رنگ همیشه سیاهش؟
خندیدم و گفتم: چقدر دلت پُره
گفت: نه! حرف زدن با شماها فایده نداره
پرسیدم ازدواج کردی؟
گفت: بله
پرسیدم با همسرت کجا آشنا شدی؟
گفت: فلان جا... بعد توضیح داد پیشنهاد ازدواج داد، من هم قبول کردم
گفتم: همسر تو، تو را دید، کشش ایجاد شد، و انتخابت کرد. کجا نوشته شده است که همسرت نمی تواند از تماشای زنانی غیر از تو لذت ببرد، وقتی مبنای انتخاب برای او نگاه است؟
گفت: خوب... ما به هم تعهد دادیم
گفتم: غریزه، منطق نمی شناسند، تعهد نمی شناسد. چه زندگی ها که به چشم خودم دیدم چطور با یک نگاه آلوده به باد فنا رفت
بعد گفتم: من حجاب دارم تا اگر روزی همسر تو به تکلیفش عمل نکرد، و نگاهش را کنترل نکرد، زندگی تو، به هم نریزد. همسرت نسبت به تو دلسرد نشود. محبت و توجه اش نسبت به تو که محرمش هستی کم نشود
گفتم: من به خودم سخت می گیرم و در گرمای تابستان آتش میگیرم و هلاک می شوم و در زمستان ها در باد و باران اذیت می شوم بخاطر حفظ خانه و خانواده ی تو
من هم مثل تو زن هستم. تمایل به تحسین زیبایی هایم دارم. من هم دوست دارم تابستان ها کمتر عرق بریزم، زمستان ها راحت تر توی کوچه و خیابان قدم بزنم. من روی تمام این علاقه ها خط قرمز کشیدم، تا به اندازه ی سهم خودم حافظ گرمای زندگی تو باشم
سکوت کرده بود
گفتم: بیا منصف باشیم. من باید از شکل پوشش و آرایش تو شاکی باشم یا شما از من؟ وقتی همسرم روزانه باید صدها چهره آرایش کرده و موهای پریشان و رنگ کرده ببینه...
گفت: هیچ وقت به قضیه این طور نگاه نکرده بودم