0

من فقط بامبو نمی خورم!

 
papeli
papeli
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1388 
تعداد پست ها : 12867
محل سکونت : قم

من فقط بامبو نمی خورم!

پاندا

پاندا خرس بزرگی است که فقط به تعداد کمی در برخی از جنگل‌های مرتفع بامبو در چین زندگی می‌کند. امروزه شاید حدود 1500 خرس بزرگ پاندا در حیات وحش باقی مانده باشند. حدود 100 خرس پاندا نیز در باغ‌ وحش‌های نقاط مختلف دنیا زندگی می‌کنند.

پانداها در هر بار زایمان یک یا دو توله به دنیا می‌آورند. هر توله هنگام تولد فقط 100 گرم وزن دارد و مادرش او را تمام مدت روی سینه خود نگه می دارد. توله‌ها خیلی سریع رشد می کنند و بعد از حدود ده هفته می‌توانند راه بروند.

خرس‌های پاندا هم اکنون به دلیل شکار بی‌رویه به خاطر پوستشان و قطع درختان جنگل محل زندگی‌شان، بسیار کمیاب‌اند

پاندا

پاندای قرمز بسیار شبیه به راکون است. این حیوان در جنگل‌های مناطق مرتفع هیمالیا از نپال تا چین زندگی می‌کند. پانداهای قرمز شب‌ها از ریشه درختان، دانه درختان بلوط  و میوه‌ها تغذیه می‌کنند.

پاندای بزرگ به طور معمول فقط از گیاه بامبو (نوعی نی است که رشد سریعی دارد و تا ارتفاع نسبتاً زیادی رشد می‌کند) تغذیه می کند. پانداها روی دست‌های خود یک برجستگی اضافه دارند که مثل انگشت شست عمل می‌کند و با آن می‌توانند به آسانی ساقه‌ها را بگیرند. خرس‌های پاندا هم اکنون به دلیل شکار بی‌رویه به خاطر پوستشان و قطع درختان جنگل محل زندگی‌شان، بسیار کمیاب‌اند.

kb9j_img_3241.jpg

شهر من یک گل به نام حضرت معصومه دارد.

چهارشنبه 15 دی 1389  12:11 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها