مواد لازم
گوشت بوقلمون - 300گرم
سیب زمینی - 2عدد
شوید خشک شده - 2قاشق غذاخوری
پیاز خردشده – یک عدد
مغزآفتابگردان - 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون – 3 قاشق غذا خوری
آب، نمک و زعفران - به میزان لازم
کمی سبزی معطر خرد شده- برای تزئین
طرز تهیه
ابتدا گوشت بوقلمون را به تکه های ریز تقسیم کنید و به مدت یک ساعت در پیاز و زعفران قرار دهید.
سپس گوشت ها را به همراه پیاز و روغن زیتون روی حرارت ملایم بگذارید و تفت دهید، دو لیوان آب به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 45 دقیقه بپزد تا گوشت نرم شود.
سیب زمینی ، شوید خشک و مغز آفتابگردان را اضافه کنید.وقتی گوشت و سیب زمینی پخت و آب خورشت غلیظ شد، در ظرف موردنظر بکشید و در صورت دلخواه یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید و با سبزی معطر تزیین کنید.