0

10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم

 
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1394 
تعداد پست ها : 7386
محل سکونت : اصفهان

10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم

10 تکنیک در پخت خورش قیمه خوش رنگ و خوش طعم

خوش رنگ شدن قیمه,پخت خورش قیمه,خوش طعم شدن قیمه

خوش رنگ شدن قیمه,پخت خورش قیمه,خوش طعم شدن قیمه,خورش قیمه خوشمزه,نکاتی برای پخت قیمه,پخت قیمه نذری,نکته برای پخت خورش قیمه,نکات جا افتادن قیمه,آموزش قیمه نظری

 خورش قیمه خوشمزه


 
رعایت این 10 نکته نیز به هرچه خوشمزه تر شدن این غذای اصیل ایرانی کمک می کند :

1 - گوشتی که برای تهیه این خورش مورد استفاده قرار می گیرد، گوشت خورشی است که یا از گوشت گوساله تهیه می شود که بهتر است مغز ران باشد یا گوشت گوسفند که در این صورت گوشت سردست را به شما توصیه می کنم.
 
2 - ظرف مناسب پخت این غذا، قابلمه مسی است و بهتر است خورش آماده شده را در ظرف سفالی و به رنگ فیروزه ای سرو کرد تا به این ترتیب غذا ظاهری زیبا پیدا کند.
 
3 - هرگز در خورشتان آب لیمو نریزید بلکه آن را با لیموعمانی و رب گوجه فرنگی ترش مزه دار کنید. یادتان باشد که برخی از رب های گوجه فرنگی ترش مزه هستند و می توانند به هر چه خوش طعم شدن خورش کمک کنند.

4 - برای آماده کردن لپه، بعد از خیساندن، آن ها را چند دقیقه در آب بجوشانید و کف سیاه حاصل از جوشیدن را بگیرید تا بوی خاص آن از بین برود و افزودن این لپه ها به خورش، طعم بهتری به آن خواهد داد. در غیر این صورت لپه ها را به همراه گوشت تفت دهید و سپس آب را در خورش بریزید تا مواد در کنار هم بپزند و لپه ها شکل خود را از دست ندهند.
 
5 - رب گوجه فرنگی و زعفران از عوامل رنگ دهنده به این خورش هستند و افزودن کمی دارچین به غذا طعم بهتری به آن خواهد داد.

6 - لیمو عمانی ها را 20 دقیقه قبل از سرو به خورش اضافه کنید زیرا زود انداختن آن ها باعث تلخی خورش می شود. دیر انداختن آن ها باعث می شود که غذا طعم لیموعمانی پیدا نکند.
 
7 - هرگز روی خورش قیمه، چیپس خلالی نریزید بلکه خودتان خلال های سیب زمینی تازه را سرخ و همراه غذا سرو کنید.
 
8 - انداختن 2 عدد گوجه فرنگی قاچ شده در خورش، هم طعم بهتری به این غذا می دهد هم باعث می شود تا این خورش رنگ بهتری پیدا کند.
 
9 - این غذا باید با یک بشقاب سبزی خوردن و برنج زعفرانی سرو شود. ته دیگ برنج هم باید از نوع نانی باشد زیرا این غذا با خلال های سیب زمینی سرو می شود پس نباید ته دیگ غذا را هم سیب زمینی گذاشت. به خاطر داشته باشید که گذشتن ته دیگ نان در کنار این خورش طعم به یادماندنی ای به آن خواهد داد.
 
10 - نوشیدنی ای که به شما پیشنهاد می کنم با این خورش میل کنید، دوغ، شربت به لیمو و شربت گل سرخ است که با نوشیدن آن ها وعده غذایی تان کامل خواهد شد.

وقتي مي گوييم علي غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را 
وقتي مي گوييم حسين غريب بود لعنت ميکنيم مردمان آن زمان را
 خدا نکند روزي بگويند مهدي غريب بود که آينده گان لعنتمان کنند

 

!جنـگ نـرم , تـفـنـگ نميخواهد چـادر ميخواهد


 

شنبه 8 آبان 1395  7:51 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها