0

تهیه *آش کدو*

 
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1394 
تعداد پست ها : 7386
محل سکونت : اصفهان

تهیه *آش کدو*

آش کدو

7ganj.ir

مواد لازم برای تهیه آش کدو :

  • کدو حلوایی: ۳۰۰ گرم
  • شکر :۱ لیوان
  • شیر :۲ لیوان
  • برنج نیم دانه: ۱ لیوان
  • آب :۳ لیوان
  • کره ( در صورت تمایل): مقداری
  • دارچین برای تزیین: مقداری

طرز تهیه آش کدو :

ابتدا برنج را شسته و چند ساعت در آب بخیسانید. در این فاصله کدوها را به اندازه های کوچک خرد کرده و پوست آنرا جدا کنید برنج را به همراه آب روی شعله ملایم قرار دهید و کدوهای خرد شده را به آن اضافه کنید و مانند سایر آش ها مرتب هم بزنید تا برنج و کدو کاملا پخته و در هم حل شوند.

حالا شیر و کره را اضافه کنید و بگذارید یک ساعت با شعله کم بجوشد تا جا بیندازد.در موقع پختن باید آش را دائم بهم بزنید تا خوب له و جا افتاده شود.

وقتی آش در حال جا افتادن است شکر را به آن اضافه کنید و در آخر برای تزیین از دارچین  استفاده کنید.

»»» این آش برای سرماخوردگی و آنفولانزا بسیار مفید است.

نکات تهیه آش کدو:

  • اگر به جای کدوی تازه، کدوی پخته شده در فریزر دارید می توانید در حین پخت برنج به آش اضافه کنید  و آش دلخواه خود را بپزید. البته لازم به ذکراست که آن عطر و طعمی که استفاده از کدوی خام به ارمغان می آورد را نخواهد داشت.
  • اگر در حین پخت احساس کردید مقدار آب برنج کم است می توانید مقداری به آن اضافه کنید البته دقت کنید که زیاد آبکی نشود.
  • بسته به ذائقه خود می توانید مقدار شکر را کم و زیاد کنید.
  • در صورت تمایل می توانید ۱-۲  قاشق غذاخوری آرد برنج را در آب حل کرده و در حین پخت به آش بیفزایید تا  آش جا افتاده تر شود.
  • اگر برنج را به مدت کمتری خیس کنید نیاز به آب بیشتری دارید ولی توجه کنید که یکدفعه آب زیادی در آش نریزید که آبکی شود.
جمعه 7 آبان 1395  7:12 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها