روش تهیه دمی گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه دمی گوجه فرنگی
پیاز دو عدد
روغن یک و نیم فنجان
سیب زمینی 750 گرم
زعفران یک چهارم قاشق چای خوری
گوجه فرنگی یک کیلو
برنج چهار فنجان
با این مقدار مواد لازم به اندازه یک دیس بزرگ یا 5 بشقاب پلوخوری از ”دمی گوجه فرنگی“خواهیم داشت.
چهار فنجان برنج (حدود نیم کیلو گرم)، دو عدد پیاز متوسط (حدود 200 گرم)
یک چهارم قاشق چای خوری زعفران، یک کیلو گوجه فرنگی
یک و نیم فنجان روغن (معادل 150 گرم)، 750 گرم سیب زمینی (تقریباً سه عدد سیب زمینی بزرگ)
طرز تهیه:
دو عدد پیاز را در یک و نیم فنجان روغن سرخ میکنیم.
یک کیلو گوجه فرنگی را ریز خرد کرده، یا در مخلوط کن میریزیم و یا رنده میکنیم سپس همراه کمی نمک به پیاز داغ اضافه میکنیم.
گوجه را در روغن تفت داده تا به روغن بیفتد. سپس سیب زمینیها را خرد کرده، همراه کمی نمک اضافه میکنیم. در ظرف را گذاشته تا سیب زمینیها نیم پز شود.
چهار فنجان برنج را شسته، همراه دو قاشق مربا خوری سرپر نمک اضافه میکنیم. سپس چهار فنجان آب اضافه کرده، در ظرف را میگذاریم و گاهی آن را هم میزنیم تا برنج نیم پز شود سپس در صورت دلخواه کمی زعفران دم کرده اضافه کرده و آن را با شعله کم حدود یک ساعت دم میکنیم.
غذا امادس . نوشجان