تهیه *حلیم ماش و قمری*
طرز تهیه حلیم ماش و قمری (اصفهانی)
کلم قمری دارای کلسیم، آهن، ویتامین سی و کربوهیدارت می باشد که در غذای حلیم ماش و قمری نیز بکار رفته است. ماش و قمری نمونه دیگری از غذاهای سنتی اصفهان می باشد.
قمری :3 تا4 عدد قمری متوسط گوشت :ربع کیلو ماش :2 لیوان ماش خرده برنج لنجانی :1 لیوان سبزی قمری :( جعفری ، تره ، شوید ، تلخون ، مرزه و شنبلیله ) ادویه :نمک ، زردچوبه ، فلفل ، دارچین و ادویه کاری
سبزی را خرد کرده و کمی سرخ کنید بعد گوشت و قمری را هم با پیاز سرخ کرده ادویه ذکر شده را به دلخواه به مواد اضافه کنید.بعد که گوشت و قمری را که سرخ کردید و ادویه زدید سبزی را اضافه کنید کمی آب هم اضافه کرده بگذارید پخته شود. برنج و ماش را هریک جداگانه بگذارید تا پخته شود آنقدر باید پخته شود که حالت وارفتگی پیدا کند
بعد وقتی گوشت و قمری خوب پخته شد برداشته و بکوبید و بعد که خوب کوبیده شد برنج و ماش را به آن اضافه کنید و بگذارید جابیفتد. پیاز را خلالی خرد کرده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود به موادتان اضافه کنید. کمی از آن را برای تزیین غذایتان نگه داریدغذایتان را با ترشی سرو کنید