قیمه شوربا - خمینی شهر اصفهان
مواد لازم:
گوشت فاقد چربی: 200 گرم
برنج (ترجیحا نیم دانه شمال یا لنجان): 1 تا 5/1 پیمانه
سبزی شامل گشنیز، جعفری و شوید: 3 فنجان (خرد شده)
نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
گوشت را به همراه 5/1 فنجان سبزی چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه زده به صورت گلگوه های کوچک (قیمه) در می آوریم و به همراه مابقی سبزی با مقداری آب می گذاریم تا نیم پز شود، در این فاصله نمک، فلفل و زردچوبه هم اضافه می کنیم، سپس رنج که از قبل خیس کرده ایم را اضافه کرده کمی هم روغن ریخته و می گذاریم تا خوب جا بیفتد.
نکته: چاشنی این غذا آب لیمو می باشد و برای بهتر جا افتادنش اگر مایل باشید می توانید در حین پخت یک قاشق آرد گندم بود داده به ان اضافه کنید.
این غذا سبک و برای زمستان و سرماخوردگی بسیار نافع است.