0

تهیه کارامل سنتی اصفهان*فرنی*

 
mty1378
mty1378
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : آبان 1394 
تعداد پست ها : 7386
محل سکونت : اصفهان

تهیه کارامل سنتی اصفهان*فرنی*

کارامل سنتی اصفهان - فرنی

غذاهای سنتی اصفهان

نوعی کرم کارامل سنتی اصفهان ،اما به سفیدی برف


یکی از غذا های مکمل سنتی اصفهان که مورد علاقه اکثریت میهمانان قرار میگیرد فرنی می باشد که با شیره ی خرما یا انگور و گاهی با اختلاتی از آن دو ویا گاهی با شکر مورد استفاده قرار میگیرد .برای تهیه ی آن بانسبت یک لیتر شیر ،یک لیوان آرد برنج و یک قاشق نشاسته اقدام میشود .ابتدا شیر راجوشانده ،ارد برنج و نشاسته را در یک ظرف اب جدا گانه حل میکنند (گاهی به جای اب در شیر با دمای ملایم)انگاه محتوای ظرف نشاسته و ارد برنج به شیر جوشیده اظافه میگردد.البته محتوای ظرف را برای مدتی در محلی سر بسته قرار می دهند که جا بیفتد و اصطلاحا بوی خامی ندهد. سپس کل محتوای ظرف را به مدت 10 دقیقه جوشانده و انرا از یک صافی رد میکنند و داخل ظروف کم عمق و وسیعی برای مدت 4 تا 5 ساعت قرار میدهند تا کاملا سرد شود .آنگاه ظرف را داخل یخچال قرار میدهند ،چنانچه محتوای ظرف سرد نشده ،داخل یخچال قرار گیرد ،فرنی تلخ مزه میشود.

جمعه 7 آبان 1395  6:36 PM
تشکرات از این پست
nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها